Wspaniała wycieczka, piękne okolice i zdjęcia.
Wspaniała wycieczka, piękne okolice i zdjęcia.
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
piękne widoki i okolica a 28 urzekło mnie kolorami
[/QUOTE]Po drodze spotkałem pasiekę. Co ciekawe, pszczółki jeszcze nie śpią. Ale kwiatów nie ma. Chwilę główkowałem co one jedzą, i jestgospodarz posadził jabłonkę (tam gdzie drabina). Oj, tam było bzycząco
Pszczółki pasły się na spadłych jabłkach. A miodek z takiej pasieki
samo zdrowie, bez chemii, czysty nektar.[/QUOTE]
W tym roku same cuda chyba.
Ja 5.11 na trasie zrobiłam szybki pstryk kwitnącym makom polnym i to nie jednemu zagubionemu ale całej kępce maków i trochę rumianku obok nawet było![]()
[/QUOTE]34. [/QUOTE]
Pięknie wygląda ta cerkiew w tym polu pod drzewkami
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Pogoda dopisala, fajne swiatlo i foty cool.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jak tu pięknie i kolorowo u Ciebię![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Widzę, że Ciebie też jesień zrobiła w okonia i za wcześnie zrzuciła liścieŁaziłem dwa tygodnie temu i było fajnie, a byłem wczoraj i ... Szaro buro i patyczakowato.
Wy wszyscy, którzy się zachwycacie nad kolorami - wy nie widzieliście full-sRGB jesieni w Beskidzie![]()
salvadhor ma częściowo rację - częściowo, gdyż na początku wątku nad Beskidzkim Morskim Okiem jeszcze było ładnie i jesiennie. Potem to poszło szybko. A im wyżej tym szybciej. Ranne przymrozki i mocny wiatr wiejący od kilku dni zrobiły swoje.
Więc w dzisiejszej wrzutce kilka elementów nadchodzącej zimy
Zdjęcia z dzisiaj to jakby krzyk rozpaczy nad niszczeniem przyrody i krajobrazu, który Was tak urzekł. Jeszcze trzy lata temu jeździłem się opalać na pole namiotowe w Bielance. Dzisiaj to zarośnięte krzakami pobojowisko po powodzi, z dość skutecznie wyciętym lasem i grupami / sektami które tam jakieś modły odprawiają.
Dwa lata temu pisałem że mnie żmija użarła na polance z Nowicy. Dzisiaj to składowisko drewna z wycinki.
Ostatnie zdjęcie - specjalnie zrobiłem aby pokazać, że nawet rezerwat przyrody to nic, i można ciąć.
Miło mi że tu zaglądacie
36. 37. 39. 40.
41. 42. 43. 44.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Na pohybel... :/ Jedne co dobre jest w tych wycinkach, to robią maszynami w leśnych duktach koleiny na pół metra - żaden quad i crossowiec nie przejedzie![]()
Nie będziewiałem gdzie pieprz rośnie. Przyjechałem tam na łączkę za robalami. Stał autobus i kilka samochodów. Ludzie w białych tunikach stali w kręgu objęci za ramiona i coś tam mamrotali.
W pierwszym momencie myślałem że normalna wycieczka i chleją + kiełbaski. Ale jak to zobaczyłem to dałem dyla.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||