Wyjątkowo w kolorze tym razem - "wyłowiony" : ( nie wiem, jak długo był pod wodą )
Wyjątkowo w kolorze tym razem - "wyłowiony" : ( nie wiem, jak długo był pod wodą )
ciśnie mi się na usta pytanie: a właściciel roweru to.... hmmmm????? też się znalazł?
---------- Post dodany o 22:51 ---------- Poprzedni post był o 22:45 ----------
K.P.N.?
może Kampinoski Park Narodowy?
albo Karkonoski Park....?
a może Kancelaria Prawna Nieruchomości?
innych skrótów nie podejmuje się wymieniać![]()
a tak swoją drogą to te drzwi w murze są w moim typie![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 28.09.11 o 12:38
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saboorowe górą!
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
los rowerzysty spędza mi sen z powiek, ale jeśli chodzi o wersje fotek to sam rower mógłby być Saboor`owy bo wyglada na taki jakby to powiedzieć.... trochę g...nianie wygląda, no! ale woda musi być sikająco zielona jak w pierwotnej wersji, przynajmniej dla mnie. Jeśli nie można połączyć takiej wody z tak ob,,,,m rowerem to wybieram oryginalną wersję![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs