Fajne cacka.
EPL-3 mniej do mnie przemówił. Natomiast EP-3 - miód malina. Ekranu EP3 nie da się pobić. Jest rewelacyjny
Teraz zbliżenie
E-3 z 12-60, potem EP-3 z 12mm
Fajne cacka.
EPL-3 mniej do mnie przemówił. Natomiast EP-3 - miód malina. Ekranu EP3 nie da się pobić. Jest rewelacyjny
Teraz zbliżenie
E-3 z 12-60, potem EP-3 z 12mm
Ostatnio edytowane przez klikacz ; 8.08.11 o 18:07
Ostatnio edytowane przez grizz ; 8.08.11 o 18:32
@klikacz - bardzo proszę, nie pisz posta pod postem.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Mam nadzieję, że niedługo będę miał swojego E-P3
Swoją drogą fajną walizkę na sprzęt foto widzę w tle![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Hmmm, wracam jeszcze do kwestii histogramu bo sprawa nie daje mi spokoju. Przeglądam instrukcję od E-PL3, z której jednak wynika, że podczas fotografowania można wyświetlić histogram - tradycyjnie przyciskiem INFO. Z instrukcji (str. 32) wynika nawet, że na żywo - podczas fotografowania, można wyświetlić naniesione na kadr info o przepałach i cieniach. Pięknie! Czy ktoś kto miał aparat w rękach może to potwierdzić?
Ostatnio edytowane przez apz ; 9.08.11 o 07:55
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ostatnio edytowane przez Janko Muzykant ; 9.08.11 o 08:37
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Jeszcze żadnej trójki nie widziałem nawet przez szybkę.
Sprawa dużej dynamiki, którą wspomniałem kiedyś jest do zweryfikowania. Na razie, na podstawie niewiele mówiących na ten temat sampli oraz niedostępność dla rawów ACRa trudno mi potwierdzić moje wcześniejsze optymistyczne domysły. Może to tylko złudzenie optyczne? Byłoby dobrze, nie miałbym ciśnienia na nową zabawkę![]()