Dziś zlepek kilku zdjęć z kilku ostatnich dni, miszmasz lekko geometryczny z jednym k@czohelmutcizmem (troojpodział, który powinien być dziewiętnastopodziałem)
Dziś zlepek kilku zdjęć z kilku ostatnich dni, miszmasz lekko geometryczny z jednym k@czohelmutcizmem (troojpodział, który powinien być dziewiętnastopodziałem)
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No tak! Człek tu wlezie i wyleźć nie może!
AgaPiet, sympatyczna wrzuta zwłaszcza pierwsza i ostatnia fotka.
Ja bym powiedział: neok@czohelmutcizm, nowy nurt k@czohelmutcizmu!
pozdrawiam
zauroczony
ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A'propos sklepu z butami : na południu Polski widziałam sklep który skojarzył mi się z Twoja fotką, miał on nazwę "Tanio i Ekskluzywnie"
ciepło pozdrawiam![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ale to jest dziewiętnastopodział
Dzięki za miłe wizyty.
dworcowe17 bardzo mi sieSwietnie!
Pozostale 3 z serii sie nie umywaja.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Ja cie !!!
Nowy gatun sie narodzil ! A wlasciwie to nowa swiecka Tradycja
Ostatnia wrzutka miodzio- ulubione ksztalty no i element ludzki, o ktory tak mi trudno- tobie tak latwo to wychodzi, ze zazdroszcze.
A czy obuwniczy to nie jest przypadkiem gdzies kolo bazaru Rozyckiego? Markowska albo Zabkowska? Tam do tej pory powinny byc takie klimatyWalesalem sie tam za mlodego calymi dniami
![]()