Urocze okno paździerzowe.
A ten w kapeluszu - kto zacz ?
Urocze okno paździerzowe.
A ten w kapeluszu - kto zacz ?
Ten w kapeluszu myślałam ze to graffiti, a to naklejone jest. Dziwna, niespotykana wcześniej przeze mnie forma graffiti, chyba mniej wandalska, nie?
Właśnie coś mi tam pachniało kalkomanią. Tak, mniej wandalska, przekleić gdzie indziej można.
Nie tylko fotografia bardzo piękna per se ale uwagę zwraca doskonała stylizacja i makijaż modela. Oczywiście nie dlatego o tym piszę, że jestem ich autorem![]()
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
Wieprzu ale mówisz o makijażu półtuszy wieprzowej czy pana z graffiti? Dość to dwuznaczne
Fakt że półtusza była dobrze przygotowana od strony wizażu.
oczywiśćie myślałem o żywym modelu, niezwykle profesjonalnie przygotowanym
Na marginesie dodam, że wymyśliłaś rewelacyjną metodę zatuszowania tuszy. W zasadzie technikę zapółtuszowania przez ukazanie półtuszy, drugą pozostawiając skrytą za framugą.
Jakby tego było mało, to moja lepsza połówka a nie pamiętam czy ktoś kiedykolwiek zrobił mi romantyczne zdjęcie z lepszą połówką. Dzięki![]()
Ostatnio edytowane przez Wieprz ; 1.07.11 o 12:50
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Hmmm...to ja teraz czekam na dobrą wymówkę. Ale musi być naprawdę bardzo przekonująca! Kiedy to byłas w Warszawie? i dlaczego nie dałaś znać?![]()
Pozdrawiam, Jola
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 4.07.11 o 21:44
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro