O widzę że pojawia się coraz więcej szaleńców
Wybiera się który z freelenserów na zlot w Rabce tej jesieni? Nie chciałbym sam wyjść na idiotę co to nie umie zamocować obiektywu o czym ostatnio mnie jeden jegomość poinformował nad Wisłą.
O widzę że pojawia się coraz więcej szaleńców
Wybiera się który z freelenserów na zlot w Rabce tej jesieni? Nie chciałbym sam wyjść na idiotę co to nie umie zamocować obiektywu o czym ostatnio mnie jeden jegomość poinformował nad Wisłą.
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
Mnie też zaraziliście kolego Wieprz. Próbowałem ale nie moge nigdzie trafić z ostrością, może dlatego, że nie mam trzeciej, czwartej i piątej ręki...
Wczoraj prosiłem szanowną d-żonę:
- Agi, możesz mi potrzymać??
- Wypraszam sobie!
![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
i kolejne w sumie po kilku próbach trafiam ostrością w to co chce![]()
UWOLNIĆ OBIEKTYWY !!!![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Takoż myślałem iż łódka to free-coś tam,bo minie przyciągnęła na dłużej.![]()
Mi za cholerę nie wychodzi...![]()
taztazie, jak to robisz, że masz taki stabilny obszar nieostrości? U mnie zaraz za obszarem względnie nieostrym błyskawicznie robi się tak nieostro, że tylko szum zaburza jednolity pudding pikseli.
Przymykasz mocno przysłonę czy odsuwasz obie strony obiektywu od korpusu?
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...