Hehe, myślałam, że będzie łatwiejSię jednak nie zrażam, trening czyni mistrza. Jutro znów popróbuję. A cokolwiek wstawię jeśli tylko się nada do pokazania ludzkości.
Tak czy siak - dzięki za inspirację.
Hehe, myślałam, że będzie łatwiejSię jednak nie zrażam, trening czyni mistrza. Jutro znów popróbuję. A cokolwiek wstawię jeśli tylko się nada do pokazania ludzkości.
Tak czy siak - dzięki za inspirację.
Kopareczki świetne, widać że "ćwiczenie" daje postępy, bardzo fajny ten efekt...
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ja się nie przejmuję takimi drobiazgami
W podanym przez Mcarto LINKU były jakies pomysły na gumiaka ze średnioformatowego pentacona i rurki od sedesu albo pralki.
Kiedyś też się nad tym zastanawiałem ale na przemyśleniach się skończyło. Rezygnacja z gumy ma (poza niespodziankami) tę zaletę, że można sobie pstrykać kiedy tylko najdzie Cię ochota i nie trzeba żadnych przygotowań i nie ma pretekstu żeby zabawę odkładać na później.
![]()
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
Mi podobają się zdjęcia wyglądające jak makiety. Jak tylko skonczy się sesja to pobawię się w to. Uzbroję heliosa w gumę i do dzieła.
5D | 17-40 | 85 | 48 AF-1
Ostatnio edytowane przez apz ; 26.05.11 o 12:53
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Zabawa przednia
Podoba mi sie, ze za kazdym razem efekty sa inne- zadnej reguly
I ciężko zrobić retusz w PS![]()
Życie tak szybko mija, dlatego warto zapisać kilka migawek w dobrej jakości.
Srebrne E-PL7, 45mm/1.8, kit 14-42
powinno wam się spodobać:
podoba się, to piękny Walc Szopena![]()
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...