Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43
według plotek to NEX-7 ma mieć 24Mpix jeżeli ta plotka się sprawdzi to podziękuję sony za współpracę i przejdę na Olympus E-P3 i E-PL3 mają mieć po 12Mpix i to mi w zupełności wystarczy))
SONY NEX-5 18-55mm i 16mm
Te plotki są chyba przesadzone. Przeskok z 16 na 24 mpx byłby za szybki. Zawsze to było 2-3 mpx więcej. Jeśli w ogóle rozdzielczość się zwiększy, to nie sądzę, aby przekroczyła 20 mpx.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
To NEX-7, profesor nie student.
Nexy: 3/5 zostaną tam gdzie mówisz. Toto ma być high-tech, konkurujący z GH2, ta matryca ma również wylądować w A77 czyli następcy A700 tj. bezpośredni konkurent D300s/7D, poza tym skoro taki GH2 ma aż 16 a Sams ma 18 MPx (nowe rozdanie), więc Sony nie może zostać w tyle
Dodatkowo droższe cropy jak już mają super AF (D300, 7D) są sprzedawane jako extendery, więc taką konstrukcję kupi i prosumer i pro (ptasznik, aviator).
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 23.05.11 o 11:42
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Jeszcze jakiś UWA by się przydał.