Dopisuję się do powyższego pytania. Fajne są te zdjęcia, tylko to chyba sporo dźwigania ?
Pisal o tym wiele razy czym i jak to zrobil, pogrzebac li tylko trza
Podpowiem E-520 + skywatcher 80ED
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Eeeeeeeee, Kowal - gęś wypas![]()
Kasprzyk > po co do dzików włazić? Sypnij kukurydzę same wyjdąTylko najpierw budę postaw. Na ziarno jeszcze może Ci coś przyleci albo jakiś kurak podejdzie - dorzuć ciut żwiru na lepsze trawienie
Poidełka są najskuteczniejsze jak wokół woda wyschnie.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Uwaga ! Wielki Brat czuwa !!!
A mnie wczoraj w okolicach Klemensowa, nad maleńką rzeczką - udało się spotkać to "cudeńko". (daleko była - niestety i wysoko)
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez witia ; 19.05.11 o 12:42
Kowal73: Ciekawe miejsce - widać, że sporo się tam dzieje. Na pewno warto tam zaglądać. Fotki fajne.
Witia1: Czyżby wilga? Jeżeli tak, to gratuluję spotkania. Nigdy nie widziałem tego ptaszka w naturze a bardzo bym chciał.
A u mnie w garażu w takim wywietrzniku nad drzwiami ptaszki gniazdko uwiły. Wczoraj auto myję, patrze a mamuśka z robalami lata koło mnie bliziutko i nic się nie boi
Za chwilkę fruuu nad drzwi i do kratki. To patrzę a tam maluchy dzioby mają otwarte.
A że dobry człek jestem, to glizdę dużą wykopałem i rzuciłem pod drzwi. Mamuśka potargała to na kawałki i do gniazda.
No i kurcze teraz muszę dokarmiać :P
Nawet nie wiem co to za ptaszek - mniejszy od wróbla, brązowawy, podbrzusze rudawo-pomarańczowe. Lata, a właściwie polatuje tak jak wykres sinusoidy. Ogonek jej drga cały czas tak jak u pliszki.
I powiem Wam, że miejsce wybrała świetne, już nie mówię że u mnie- ale przez tę kratkę to żadna sroka się nie dostanie.
No, znowu o gniazdach było![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||