Trójeczka śliczna, czwóreczka miła, pięteczka intrygująca.
Pozdrawiam.AP.
Trójeczka śliczna, czwóreczka miła, pięteczka intrygująca.
Pozdrawiam.AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
piękne zdjęcia , nawet kałuża potrafi mieć swój urok jak jest tak umiejętnie pokazana - podrawiam
Jak zobaczyłam nagle tą ciężarówkę to te od razu pomyślałam o tej reklamieciężko strasznie mi było wykadrować ale widzę że się podoba. Dzięki
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Witam wszystkichTrzeba odświeżyć wątek więc nowa porcja widoków ze słonecznego Turbacza
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Takie "zwykłe" ale cieszące oko kadry.
Witaj Iga!
Takie terapeutyczne, kojące kadry. Fajnie się je ogląda: tu drużka tam drzewko a na innym traktor, luzik kompletny luzik.
Pozdrawiam
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zgadzam się z przedpiszcami ale troszkę jak dla mnie za "mdłe" te kolory. Najbardziej mi pasuje 154 ale troszkę pobawiłem się poziomami:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mi pasi zdecydowanie nr 157 - samotne drzewko. Choc jak na kwadrat to moznaby probowac centralnie. Ale niekoniecznie
Ogolnie OK. Choc ta oczojebna zielonosc na niektorych kadrach zabija troszke odbior. No ale wiosna wiec pewnie tam ma byc
Tomek
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie