Ostatnia seria faktycznie przyjemna. Szkoda, ze na pierwszym nie udało Ci sie wyeliminować z kadru tych trawek. Same krokusy i góry, to byłoby idealnie jak dla mnie.
Ostatnia seria faktycznie przyjemna. Szkoda, ze na pierwszym nie udało Ci sie wyeliminować z kadru tych trawek. Same krokusy i góry, to byłoby idealnie jak dla mnie.
Ładnieee!
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
Dziękuje wszystkim za poświęcony czas i miłe opinie
Pozdrawiam![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Witam wszystkich
Dzisiaj zdjęcia z wiosennego spacerku![]()
Pierwszy raz udało mi się ustrzelić ptaszka, może bez rewelacji ale taki pierwszy raz cieszy
Wszystkiego Najlepszego, zdrowych, spokojnych, rodzinnych świąt oraz samych zacnych fotografii dla wszystkich użytkowników naszego forum i ich rodzin oczywiście
Życzy Iga
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
147 (4) najbardziej mi pasi.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Fajna ta wrzuta, podoba się!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Przyjemne obrazki - 4. świetne.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
superek foty , 4 swietna.![]()
Alez tu wiosna zapachnialo
Nie bede oryginalna, na mnie tez najwieksze wrazenie zrobilo 4.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic