Świetne fotki moose.
Gratuluję i pozdrawiam.
Świetne fotki moose.
Gratuluję i pozdrawiam.
Pikne Bobersy
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Wczoraj po południu na szlaku z Barwika, na grądzie Łosiówka ustawiliśmy kamień pamiątkowy z napisem : ,,Ryszard Czerwiński Kochał Biebrzę" . nie wiem jeszcze kiedy odsłonięcie.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
W lutym ganiałem za żubrami w Białowieży. Wyniki poniżej![]()
Trochę nie biebrzański temat ale w końcu Podlasie...
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Fajne są te "snieżne zasypańce"! Tez tam byłem w zeszłą zimę w okolicach Czerlonki Leśnej. Choć największe stado 19 osobników spotkałem przy drodze z Hajnówki do Narewki. Pozdrowionka Piotrze!![]()
Piękna seria. Jakim obiektywem robiłeś?
90-250/2.8. Zoom wymiata !!! Swoje waży, ale przy ilości kilogramów, które nosiłem na plecach ( statyw filmowy + głowica horizon = 8kg) to betka
![]()
Część Twoich ostatnich zdjęć sprawia wrażenie za jasnych - czy jest tego przyczyną - ABW się myli, czy ustawiasz kompensację na +, czy też brak czasu na korektę?
(Brązy sierści stają się beżami.)
Jak się zachowuje stabilizacja przy tak długim i ciężkim szkle?
Miło się ogląda takie żubrze stado - pomyśleć ,że 60 lat temu tych zwierząt prawie już nie było.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 6.03.11 o 23:45
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wycieczkę zaplanuję na wakacje, inaczej nie mogę. Ale chciałbym przejechać z Białegostoku do Augustowa i po drodze też z Olkiem zapolować na ptactwo i inną zwierzynę.
Pozdrowerki.
Byłbym zapomniał, świetne są te ujęcia z zubrami Moje gratulacje.![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 7.03.11 o 02:09