Światło to kolejna zaleta krętego koryta Biebrzy. O tej samej porze, w tym samym miejscu, można fotografować ze słońcem lub w kontrze. Piknie jest .
Światło to kolejna zaleta krętego koryta Biebrzy. O tej samej porze, w tym samym miejscu, można fotografować ze słońcem lub w kontrze. Piknie jest .
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Jak je do galerii wstawiasz to tak sie nie nudza majac takie widokibobr na bobera zawsze łasy
![]()
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 4.03.11 o 23:59
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Znakomite fotki. Jak ja Ci Piotrze zazdroszczę tej Biebrzy.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Piękne miałeś światełko na ostatnich bobersach, cudnie to wyszło.
Piotr, to nie zazdrość ino pal Vitę i przyjedź![]()
Jak oceniasz 90-250? AF, praca pod światło, ostrość na 2.8.
Rewela szkło.
1) Zoom
2) Jasność
3) Ostrość od 2.8
Robię przeważnie na f4. Teraz, w zimę pozwalam sobie spokojnie na f6.3, f7.1
ISO 200 w 99% ujęć.
Pod światło, we mgle, śniegu i deszczu AF się rozjeżdża ale to norma. Zwróciłem na to uwagę dziś , gdy był ze mną Grzegorz Kłosowski i robił Canonem 500/4. Też słyszałem jak mu AF jeździł. Mógłby być napęd AF ultradźwiękowy może byłby szybszy. Dokładność ma bardzo dobrą ale to też zależy od puszki.