Fajne są te foty i myślę, że na wiosnę na dworze pokaże się dopiero potencjał tej modelki.Będzie ciekawsze światło i szerzej można będzie spróbować. Tak sobie prorokuję.
![]()
132 własnie tak niefortunnie tą szczotke skadrowałam
hehe światla sie nie boję ale jakos rzeczywiscie ciemno, nawet przyciemnialam ...Twoja wersja przejrzysta, ładna
czekam, niecierpliwie czekam na wiosne ale nie nadchodzi![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Dzisiaj zdjęcia z małej wycieczki na Nosal
Tatry w zimowej aurze![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ależ kapitalnie. Ależ zazdroszczę!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ehh! A prima sorte, a piąteczka-marzenie. Cud, mniód i orzeszki!!![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ladne widoki pokazalas... to tak na koniec zimy.Fotki swietne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
To i ja swe 5-10 groszy wcisne.
Co do ostatnich portrecikow corci to zwracaj uwage na pojedyncze niesforne wlosy na czole-pozniej trza to dlubac w programie,mi to osobiscie np przeszkadza troche.
A jesli chodzi o krajobraz to bardzo ladnie,ale(ja zawsze mam jakies ale-nie badz zla)Moze pozbac sie tej lekkiej sinoniebieskiej mgielki.Ja wiem,powietrze nie bylo zbyt klarowne,przydalby sie filtr,ale dlubac pozniej mozna,zeby poprawic-czy to lepiej bedzie dla fotki czy gorzej to juz kazdy sobie sam oceni.
O np tak.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Mirku delikatnie z niebem przegiąłeś.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Zdecydowanie![]()