Dziękuję za odwiedziny. Swiatło mogło by być lepsze tylko nie mam lampyta była taka zwykła biurkowa...musze się przyznać
ja najbardziej lubie serie z telefonemMirek podoba mi się Twoja propozycja, w ogóle o tym nie pomyślałam
![]()
Dziękuję za odwiedziny. Swiatło mogło by być lepsze tylko nie mam lampyta była taka zwykła biurkowa...musze się przyznać
ja najbardziej lubie serie z telefonemMirek podoba mi się Twoja propozycja, w ogóle o tym nie pomyślałam
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Modelkę masz kreatywną - pierwsze i drugie - to taka wprawka do czarów?
Ostatnia zblazowana - super. Kolor ciekawszy od BW.
Fajne ciepłe zdjęcia - tylko skąd na tych portretach tyle niebieskiej poświaty?
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 1.03.11 o 01:40
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Modelka naprawdę dobra, w ogóle nie wstydzi się przed obiektywem, bede próbowała to wykorzytac jeszcze lepiej
Moze i czary bo akurat wtedy telefon zadzwoniłNa niektórych zdjęciach niebieska poświata możliwe ze z okna które mogło dawac tam swiatło a na pierwszym podkręcone kolorki...
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Super masz modelkęDawaj więcej
![]()
Portret z misiem (125.) jak dla mnie z najlepszy, chociaż mina na 126. też jest świetna.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
"Do mnie gada" 123
Pozdrawiam.
Widzę, że każdy ma swój typ
To jeszcze jedna seria z tej sesji- ostatnia
Może ma ktoś przy okazji pomysł jaką lampę można kupić do domowych eksperymentów ? w takiej rozsądnej cenie![]()
130 oraz 134 najbardziej do mnie przemawiaja.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dla mnie 132 ale w kolorze i z całą szczotką do włosów w kadrze
Jeszcze 134- modelka jest taka naturalna![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 1.03.11 o 21:46
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA