Podeślij mi rawy 1,3,5 może do poprawki ukradnę![]()
Podeślij mi rawy 1,3,5 może do poprawki ukradnę![]()
no 5 polecam - ciekawa jestem co z niego wycisną inni![]()
naprawdę mi sie strasznie podoba mmmmmmmmm
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Lubię górskie klimaty. W tym przypadku bardziej zwracam uwagę na wrażenie jakie zdjęcie robi na mnie niż na szczegóły techniczne.
Mnie najbradziej podoba się zdjęcie 293.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Przy ostatniej wrzucie widać, że faktycznie pogoda Ci nie sprzyjała. Ale 296 i 297 ze względzu na swój klimat bardzo mi przypadły do gustu![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dawid- nie mam rawównigdy nie robie zdjęć na rawach...na razie....
rol6- ja też zawsze tak mamtechnicznie ciężko się skupić gdy takie widoki na monitorze
helmuth- dla 196 owszem atut ale dla reszty nie bardzoTwoja wersja BW podoba mi się
w ogóle nie pomyślałam tu o BW
![]()
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ładne te ostatnie zdjęcia, szczególnie 297.
Ostatnio edytowane przez Kordek ; 7.09.10 o 21:55
E-3, E-510
Po dłuuugiej nieobecności związanej z problemem ze stroną wrzucam kilka fotek na odświeżenie wątku, sesja zbożowa![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Pierwsza i trzecia fota z ostatniej wrzuty podoba mi się.