Strona 37 z 95 PierwszyPierwszy ... 2735363738394787 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 948

Wątek: Biebrza całodobowo

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez moose Zobacz posta
    Hehehe, to może zaraz pykniem Vitarce jakiego lifta?
    Jak nie jak tak Naprawdę szukam zacnego modelu i niebawem zanabędę! A o spotkanie bądź spokojny. Już mnie **** kręci i tylko kwietnia wyglądam!
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar moose
    Mieszka w
    Biebrza
    Siła reputacji
    53
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Piotr Grześ Zobacz posta
    Jak nie jak tak Naprawdę szukam zacnego modelu i niebawem zanabędę! A o spotkanie bądź spokojny. Już mnie **** kręci i tylko kwietnia wyglądam!
    Pół dnia i lift gotowy Przód springi merc W124 i odwrócić mocowanie amorów, tył - amory Monroe S1106 i springi felicja kombi. Moment i gotowe. MTki i hulaj dusza
    "Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
    Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"

Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    Dzizas! Co Ty gadasz, jak przyjadę, to ile powinienem mieć w kiejdzie?
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

Mieszka w
    Biebrza
    Siła reputacji
    53
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Piotr Grześ Zobacz posta
    Dzizas! Co Ty gadasz, jak przyjadę, to ile powinienem mieć w kiejdzie?
    Felicja - 100zł szt
    S1106 - 80-100 za szt
    Springi merc - 80-100 za szt.
    W sumie 600 i gotowe. Na przód trzeba ściągaczy do sprężyn użyć ale te pożyczę. Resztę narzędzi mam na miejscu.
    A potem ino się trzymaj za kieszeń Bo ,,bagno" wciąga...
    "Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."

Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    O Jezu! Ale damy radę!

| OlyJedi Awatar piasbog
    Mieszka w
    Łomża
    Siła reputacji
    190
    Moja galeria
    moose: ale apetytu naropiłeś tymi fotami, bobery, wydery i norka są kapitalne. Jutro ma przebijać słońce i pewnie też się wybiorę gdzieś nad Narew, chociaż widzę że przez noc cały śnieg znikł i pewnie woda się podniesie.
    XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Zbawienie - to maszyna nie szkło. Po powrocie z Białowieży dokończę test terenowy i załaduję na OlyClub.
    Jestem ciekaw efektów. W rękach specjalisty od przyrody to szkiełko z pewnością spisze się na medal.

Stres - nawet nie wiesz jak wielki np. przy fotografowaniu rybitw w wodzie do pasa. Albo łosi z łódki. Chwila dekoncentracji i szkło pod wodą. O, matko. Przyzwyczaiłem się do posiadania dwóch nerek i ciężko by mi było się z jedną rozstać by spłacić obiektyw
    To mrowienie w żołądku i sprawdzanie po kilka razy czy wszystko dokręcone i zapięte przy statywie...

E- 30 nie jest w stanie za nim nadążyć.
    Jak to nie może nadążyć? Co masz na myśli?

Awatar KamilB
    Mieszka w
    podlaskie (BKL)/SGGW
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Fajne te bobry Przyznam, że jeszcze ich na żywo nie widziałem (tzn. kiedyś widziałem już po zachodzie słońca coś, co chyba było bobrem ) i z chęcią bym się wybrał na ich poszukiwania, tylko ta pogoda Ale wiosna już coraz bliżej - w okolicach Wrocławia pojawiły się pierwsze większe stada gęsi

Mieszka w
    Biebrza
    Siła reputacji
    53
    Moja galeria
    Hades - mam wrażenie, a właściwie pewność, że E-30 nie jest w stanie oddać ilości szczegółów jakie zapodaje mu to szkło. Zdjęcia są ostre i cacy ale ...nie ma takich ,,żylet" jakie powinny być . chociaż może to tylko moje wrażenie. Nie wyłączając mej kulawej obróbki.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Thomasso
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria
    Hades - mam wrażenie, a właściwie pewność, że E-30 nie jest w stanie oddać ilości szczegółów jakie zapodaje mu to szkło. Zdjęcia są ostre i cacy ale ...nie ma takich ,,żylet" jakie powinny być . chociaż może to tylko moje wrażenie. Nie wyłączając mej kulawej obróbki.
    To nie jest wrazenie. E-30 ma mocny filtr AA i szkla z polki pro go przerastaja.
    Wystarczy rzucic okiem na te przyklady (ISO 200), najlepiej to widac po prawej stronie na zegarze (cyfry):

E-30:

[url]http://www.steves-digicams.com/2009_reviews/olympus_e30/samples/_2200360.JPG[/url]

E-3:
    [url]http://www.steves-digicams.com/2007_reviews/olympus_e3/samples/P1010225.JPG[/url]

i super-ostry E-5:
    [url]http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/olympus/e-5-dslr/PA100896.JPG[/url]

Hmmm..

T.
    Ostatnio edytowane przez grizz ; 5.02.11 o 14:16
    "Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."

Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.