Co do Twojego pierwszego pytania to ja również wolę zdjęcia wklejane, ze względu na długie otwieranie.
Również w moim odczuciu ostatnie zdjęcie w kolorze jeszcze traci na odbiorze.
Ale nie ma się co przejmować, idą Święta...![]()
Co do Twojego pierwszego pytania to ja również wolę zdjęcia wklejane, ze względu na długie otwieranie.
Również w moim odczuciu ostatnie zdjęcie w kolorze jeszcze traci na odbiorze.
Ale nie ma się co przejmować, idą Święta...![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
To może jeszcze jedno
60
Witaj
58 - ( swietny klimat , kadr , stylistyka )- ,60 na tak.
Pozdrawiam
60 - coś obróbka psuje efekt - plamy się zrobiły jednobarwne, brakuje przejsć tonalnych i krawedzie coś dziwacznie powychodziły.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Twoje ostatnie trzy zdjęcia mają fajny klimat.
60. jak dla mnie najlepsze - kadr bardzo mi się podoba. Obróbka mogłaby być trochę delikatniejsza, ale nie zmienia mojej oceny tego zdjęcia.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
62 mi wpadla w oko z ostatniej wrzutki,ale chyba bym wolal ja zobaczyc z nieco ciemniejszym pierwszym planem,to by nadalo zdjeciu tajemniczosci , cos w stylu co bedzie jesli pujdziesz w strone swiatla ,ale to tylko moje widzi mi sie ,pzdr.
ps fajne fotki.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Dziela nascienne w stylu jak z foty 61 okupuja tez krakowski Prefabet.
Czyzby ten sam "artysta"?
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.