Kapitalne te ptaszyny.
Ostatnio odwiedził mnie ten Rudzik ale właśnie słabe światło spowodowało, że odpuściłem sobie fotografowanie.
Kapitalne te ptaszyny.
Ostatnio odwiedził mnie ten Rudzik ale właśnie słabe światło spowodowało, że odpuściłem sobie fotografowanie.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Helmuth coś z jakością nie tak na sikorce![]()
Wiem, zauważyłem w czasie obróbki ale i tak wstawiłem.
Jak pisałem sikorki są strasznie ruchliwe a ja miałem dość długi czas.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzisiaj zauważyłem, że siateczka w której jest kula pokarmu, jest jakaś poszarpana a sama kula jakaś się zrobiła mniejsza. Pomyślałem, że może sikorki zrobiły się żarłoczne ale żeby porwać siatkę(zał.1)
Wkrótce sprawa się wyjaśniła. Już wiem co to za żarłoczny "ptaszek" (zał.2)
Wiem, że jakość marna ale zdjęcia są tylko po to, żeby udokumentować sytuację![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Przerabane Helmuth, bo ten gryzon bedzie ci ptaszki odstraszal![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Nic z tego
Dzisiaj patrzę... i widzę- siatka rozerwana doszczętnie a kuli pokarmu nie ma, to po co ma przychodzić?
Przy okazji pytanie: czy odczekać jakiś czas z następną kulą czy dać sobie spokój do wiosny?
Póki co podsypuję słonecznik
Oto kilka zmokłych kosek? kosic?![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
A może jedna kula niżej dla gryzonia, niech się nią zajmieA wyżej dla ptaszków.
Pozdrawiam, Jola
Pozdrawiam.