Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Nie wiem co masz na myśli (GW) ale nie próbowałem nic "małpować"
Próbowałem "ukryć" kiepską jakość obrazka z kamerki i tak mi wyszło
Teraz następne zdjęcia ptaszków z "mojego" drzewa. Dalej brak światła, dlatego ISO800, duży otwór, długi czas i tylko rudzik wyszedł nieporuszony i w GO (za to na kiepskim tle). Przy okazji przekonałem się jak trudno "ustrzelić" sikorkę- strasznie toto ruchliwe![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth krok po kroku i coraz lepiej ci te ptasiory wychodza.
Rudzik ladnie sie prezentuje na tle zielonych igielek.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Rudzik faktycznie niezły a z sikorkami też się męczyłem to wiem jakie są szybkie![]()
Rudzik bardzo dobry. W dobrym kierunku zmierzasz. Przyznasz, że to całkiem ciekawe wyzwanie, prawda?
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
coraz lepsze zdjecia ptaszkow, mnie tez rudzik najbardziej do gustu przypadl, ale czy nie kusilo Cie Helmuth, zeby go troche rozjasnic i ocieplic?![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Rudzik superek..![]()
Nawet wędkowanie, wydaje mi się daje możliwość wyluzowania. Tu musisz być cały czas w gotowości, a i tak ptaszek jest szybszy albo siądzie nie tam gdzie byś chciał (lepsze światło, lepsze tło itp)
Ja go trochę ociepliłem, wydaje mi się dość "ciepły" ale może to kwestia kalibracji monitora?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 8.12.10 o 00:15