36-40 Kapitalnie wyłuskane twarze tak dzieciaków, jak i starszych.
Wiesz co ? Ładnych cyganów, ślicznych cyganeczek jest fot masa,
Może Zalazła byś starszych ludków z zapisem życia na twarzy ?
36-40 Kapitalnie wyłuskane twarze tak dzieciaków, jak i starszych.
Wiesz co ? Ładnych cyganów, ślicznych cyganeczek jest fot masa,
Może Zalazła byś starszych ludków z zapisem życia na twarzy ?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wiesz, te dwie starsze panie Cyganki (nr 39-40) to mają co nieco na twarzy wypisanePoza tym te moje dzieci to jednak wychowankowie ulicy (co widać na fotkach) i na ich twarzach nie tylko śliczność widać.
Mam jeszcze starszych ludzi trochę, wrzucę niebawem.
Dzięki za obszerne i miłe komentarze do mojej tfu-rczości.
Ostatnio edytowane przez paluszek1 ; 27.08.10 o 14:34
dodaje nowe. nr 43-44
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnia fota robi wrażenie. Doskonale uchwycony moment.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Zastanawiałam się czy to napisać. Nie chciałabym wywołać przypadkiem jakiejś burzy, ale po dłuższym namyśle uważam, że to napiszę. Nie ulega wątpliwości, że pani na zdjęciu karmi dziecko na ławce. Część moich znajomych również to robi, np. w parku, bo jak wiadomo nie ma w Polsce prawie żadnych miejsc, gdzie spokojnie można by nakarmić niemowlę (abstrahuję teraz od chowania się w toaletach, krzakach itp.).
Wyjdę pewnie teraz na jakąś "dewotę", ale trudno.Nie wiem czy ta chwila, mimo wszystko, nie jest zbyt intymna, aby walić tak z zaskoczenia zdjęcie. Zgadzam się, że kadr, mimika itp. wszystko jest cacy. Tylko... Ja, pewnie z uwagi na płeć - nie ukrywajmy, mężczyzn to zapewne tak nie razi, nie chciałabym, aby takie moje zdjęcie - gdybym karmiła publicznie - trafiło bez mojej wiedzy do sieci. Ta pani pewnie do gadania zbyt wiele nie miała. Piszę pewnie, bo mogę się mylić. Ale o historii tego zdjęcia, niewiele wiemy.
Się rozpisałam. Ale trudno. Możecie mnie pogonić, zrozumiem.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
dzięki za komentarze. A w kwestiach obiekcji, to oczywiście, że je miałam. Ale zdecydowałam sie fotę zamieścić, bo:
1. Ta pani karmiła przy głównym deptaku pełnym turystów, w biały dzień, nie kryła się gdzieś w kącie parku
2. Zdjęcie jest zrobione za granicą, a więc mało prawdopodobne żeby ktos ją poznał
3. Ta scena jest piękna. I jesli się dobrze przypatrzycie, to hardecore'u nie ma, nie fotografowałam z brodawką na wierzchu.
4. I najważniejsze - to nie jest zdjęcie z przyczajki. Pani wiedziała, że ją fotografuję i nie protestowała. Gdyby to zrobiła, dałabym sobie spokój
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez paluszek1 ; 3.10.10 o 23:05
No to się gromy posypią. Raz kozie śmierć.Nr 45
Sie ciesz,ze Pan tej Pani Ciebie nie widzial,bo inaczej moglo by sie to potoczyc.Moze Ona myslala,ze On wie.
Ps.A to brodawka to cos zlego,ze nie mozna pokazywac,nawet na focie???
Fotka ciekawa
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie