Ziew mewy świetny.
Ziew mewy świetny.
E-3, E-510
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Aniu maliny poetyckie i w takim mrocznym nastroju, jak z "Balladyny"![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Ziew - rewela!!! Tym bardziej, że wyłapać ziewnięcie u ptaka nie taka prosta sprawa ( białoskrzydłe męczyłem dwa dni zanim mi się udało ,,wstrzelić").
Tracz bardzo fajny -jak to u nas mówią ,,Podoba mnie sie".
Pozdrówka.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Cieszę się, że się podobają, chociaż to jeżyny
Bardzo dziękuję. Mam nadzieję, że z czasem zacznę robić lepsze zdjęcia ptactwu. Wiem, że muszę poświęcić więcej czasu na zdobycie wiedzy i doświadczenia. Ale pierwsze koty za płoty.
Popatrzyłam na mapkę. W okolicach ulicy Ogrodowej, przy przejściu na plażę - przed torami, po prawej stronie idąc od strony Jastarni. Tak nie bardzo umiem teraz sprecyzować.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Żeby nie było, że ja tak w tych robaczkach, kwiatkach i nic poza tym.
Wrocław - Klecina
54. Krucyfiks w dzielnicy Klecina we Wrocławiu. Ujęło mnie to, że chociaż stoi przy ruchliwej ulicy to taki zaniedbany...
55. Stacja Wrocław-Klecina. Widok na budynek dworca. Pociągi już tam niestety nie kursują. Więcej do poczytania tutaj. Na budynku widoczny poniemiecki napis Klettendorf. Niegdyś był to ważny punkt kolejowy z uwagi na pobliską cukrownię.
56. Dworcowe okienko.
57. Budynek dawnej cukrowni, która znajduje się niedaleko dworca. Zlikwidowano ją w 1997 roku. Całość niestety nadal niszczeje i jest przyczyną wstydu dla władz miasta, które - moim i nie tylko moim zdaniem - powinny zadbać o ten zabytek.
cdn
nie wiem które lepsze 58. czy 60.![]()
E 410 ZD 9-18, 14-42, 18-180, FL 36R, PS S90