Strona 56 z 57 PierwszyPierwszy ... 64654555657 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 551 do 560 z 563

Wątek: Mysikrólik i B. na polskich dróżkach

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Ale nalot! Dziękuję wszystkim. 2 em - plaża nie jest doświetlona, ponieważ zakrywa ją cień chmur. Dlatego chyba niedoświetlenie dołu daje bardziej naturalny klimat.

Saboor - z tą Jastarnią to kojarzę.

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Bym se inaczej suwaki poprzestawial,ale nie ryzykuje,wlascicielka watku cos tam cwiczy czy uczy sie czegos(nawet za trudne mi to do napisania,co)wiec nie bede sie sprzeciwial.
    A sobie przestawiaj. Wbrew pozorom mi to nie przeszkadza. Mirku, wiem, że nie piszesz wszystkiego serio, ale wyjaśnię mimo wszystko moje pamiętne stanowisko. Przez ostatnie 2 lata starałam się dostosować moje fotografie do jakiegoś tam przyjętego poziomu - przy okazji tracąc jednak całą zabawę. Od kilku tygodni, w zasadzie od początku września zaczynam jakby na nowo cieszyć się zdjęciami. Nie twierdzę, że trzymają wybitny poziom, ale jestem z nich zadowolona ogólnie. Staram się robić takie, jakie mi się podobają - a jak przy okazji spodobają się innym to też jestem zadowolona.

Odcinam się już jednak od szukania wzorców, dokształcania się na siłę "bo trzeba" bo ludzie tak wolą. O mały włos uwierzyłabym, że te "kwiatki i robaczki" są bezwartościowe, że na fotografiach powinno być coś innego. Ale to moje zdjęcia i mam nadzieję, że powrócę do formy sprzed 2 lat. Ktoś mi powie, że dziecko zabiera czas itp., ale w moim przypadku zagrały zupełnie inne czynniki. I ani prezent w postaci E-3, ani nowy szeroki kąt nie przyniosły mi zadowolenia, chociaż jeszcze w 2006 roku mogłabym o takim sprzęcie marzyć. Teraz jest inaczej, ale i praca przede mną na wykorzystanie sprzętu, który posiadam. Znów zaczynam wszędzie taszczyć się z aparatem i to owocuje (np. fotkami z Kleciny, których jakiś czas temu bym nie wykonała). Dlatego bronię własnego stanowiska, co nie znaczy że mam pakiet na nieomylność.

Oj nie wiem czy komuś się to zechce czytać.

62. Nadchodzi burza nad Zatokę Pucką

15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Dawid
    Mieszka w
    Pomorze :)
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Świetne to !

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mysikrolik Zobacz posta

Oj nie wiem czy komuś się to zechce czytać.
    Mi sie zechcialo.
    Wlasnie w tej zabawie o to chodzi.Nie o piateczki na forach,nie o ochy i ahy "znafcow".Chodzi o to,zeby sobie zostawiac w pamieci kadry,w ktorych pomimo ladnego utrwalonego obrazu wracamy do osobistych pozostawionych doznan.To,ze z dzieckiem chodzisz na spacer i fotografujac malca wiecej radosci Ci daje niz bys chodzila w plener robiac sesje z malym modelem.

To napisalem calkiem serio.

A nie zalujesz,ze tak pozno sie odnalazlas-moglas juz teraz wyzej stac w tej "hierarhi"
    A to napisalem
    Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 26.10.10 o 11:15

Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Mi sie zechcialo.
    Wlasnie w tej zabawie o to chodzi.Nie o piateczki na forach,nie o ochy i ahy "znafcow".Chodzi o to,zeby sobie zostawiac w pamieci kadry,w ktorych pomimo ladnego utrwalonego obrazu wracamy do osobistych pozostawionych doznan.To,ze z dzieckiem chodzisz na spacer i fotografujac malca wiecej radosci Ci daje niz bys chodzila w plener robiac sesje z malym modelem.

To napisalem calkiem serio.

A nie zalujesz,ze tak pozno sie odnalazlas-moglas juz teraz wyzej stac w tej "hierarhi"
    A to napisalem
    Lepiej późno niż później. Nie mam parcia. Ostatnio pisałam w pewnej sprawie do osoby, którą znam tylko wirtualnie i to jednostronnie, bo po prostu czytam to, co ona opisuje. I ta osoba odpisała mi przy okazji stwierdzając, że bardzo podobają się jej moje zdjęcia. Jej i jej chorej córeczce. I wiesz co? To było najlepsze, co mogłam usłyszeć. Że u kogoś obcego wywołały uśmiech na twarzy. I w tym momencie gdzieś mam wszelkie tam hierarchie etc etc. Wiem, że są lepsi, wiem, że nie zrobię nigdy niektórych zdjęć, bo nie będę miała czasów i finansów. Ale co z tego. Teraz się liczy.

Swoją drogą, żeby się rozwijać dodałam sobie okienko z Facebooka, jak ktoś lubi to zapraszam http://www.annaw.pl/index2.php

Mieszka w
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Link nie działa

Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Bo się połączyło z to jeszcze raz: http://annaw.pl/index2.php

Mieszka w
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Działa

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mysikrolik Zobacz posta

62. Nadchodzi burza nad Zatokę Pucką

"Ciemność, która nadciągnęła znad Morza śródziemnego, okryła znienawidzone przez procuratora miasto...."
    Mikroklimatyczna Fota. Fajna
    Ostatnio edytowane przez Saboor ; 30.10.10 o 10:55
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar nevra
    Mieszka w
    Vratislavia
    Siła reputacji
    33
    Moja galeria
    Fajny kadr. Ładna fotka, po mojemu z tych, co to dużo informacji przekazują.
    E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
    http://www.bociany.org.pl :
    kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...

| OlyJedi Awatar Paawwko
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    31
    Moja galeria
    Cześć,

Podoba się, bardzo przyjemnie się ogląda.

Pozdrawiam.