ciężko poprawiać takie znaczki - ale cieszę się że się podjąłeś![]()
lepiej nasycone![]()
![]()
![]()
ciężko poprawiać takie znaczki - ale cieszę się że się podjąłeś![]()
lepiej nasycone![]()
![]()
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
no chuba wyszła fajowopatrząc na zdjęcie trzema grzybkami czuje się jak po grzybkach
chyba ze toi zmęcznie?
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Dzięki - zgodnie z prośbą przesyłam większeTa huba jest naprawdę świetna, krople układają się niczym koronki u dołu
sukni .... .
Stąd też prośba o większą fotę .
Pozdrawiam[10 maxi]
plus bonusik14 - wszyskie w komplecie
15 borowik z czech
16 to już tatry i muchomor czerwony![]()
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
no to niech będą te stołowe :P
choć szukane trochę na siłe :P
17
i 18 - choć to kwoka to dla mnie od tej strony wygląda jak waleń :P
Na pierwszym zdjęciu skała Ci coś przypomina ?? Czy mam shize![]()
Coś brzydkiego robisz podczas obróbki widoczków (grzybki są bardzo ładne). Szczegóły się rozmywają...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 8.09.10 o 08:47
17 dosyć zwyczajna.. nie zachwyca
18- ma fajny klimat, kolory, zatrzymuje na dłużej![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"