Trzecia fotka![]()
Trzecia fotka![]()
Jacek
www.jackowlew.pl
Tak . Trzecia bardzo dobra![]()
Dzięki chłopaki![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Trzecia, ale czwarta jest śmieszna.Fajnie wypatrzone.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Dzięki
Czas na odświeżenie wątkutroche architektury z Frankfurtu
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
no, no świetna wrzuta, helmuth ma konkurencję
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Naprawdę niezła robota. 275 - proste, czyste spojrzenie zamknięte w świetnym kadrze. To zdjęcie podoba mi się chyba najbardziej. Ale cała seria zasługuje na pochwały.
Pozdrawiam, Jola
Najlepsze 275, potem 278 i 273.
Sporo odstają 274 i 277. Widać, że robione na dłuższej ogniskowej. Jakość gorsza, zniekształcenia bardziej rzucają się w oczy. Poza tym kadry MZ nie najlepsze.
274- podejrzewam, że zainteresował Cię układ otwartych okien?
Ja bym to wyprostował (w pionie i w poziomie) i zamknął ramką (tak jak z lewej i z dołu na załączniku). Wydaje mi się, że teraz układ otwartych okien jest bardziej czytelny.
W załączniku pokazałem jedynie z grubsza o co mi chodzi, nie starałem się go więc "dopieścić"
277- ograniczyłaś lewą stronę kratownicą więc z prawej, kratownica powinna być (MZ) bliżej krawędzi, żeby też "zamykać" kadr. Zastanawiam się też nad wypoziomowaniem (w programie graficznym) linii okien
276- nie przekonuje mnie "młotkowy" widziany z tej perspektywy. Gdybym go nie widział w "realu", pewnie bym nie wiedział co to jest
Może jednak chodziło Ci o zestawienie dwóch form- krzywizny "młotkowego" i proste krawędzie Messe Turm? Pomyślałbym o innym kadrze. Może w pionie?
Rozpisałem się ale jak zobaczyłem "moją" architekturę, nie mogłem się powstrzymać![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Kasprzyk, Jolly dzięki za opinie, ciesze się, że się podoba
helmuth, zastanawiałam się nad tym "abstrakcyjnie" ale jak być mnie zobaczył to byś "padł"strasznie żałowałam że nie jest to prosto (274) ale nie mogałam jakoś dobrze sobie z tym poradzić i zostało jak zostało, ale Tobie fajnie się to udało
276 rzeczywiście chodziło o zestawienie dwóch form, może i rzeczywiście lepiej wyglądałoby w pionie. Pierwszy raz zajmowałam się architekturą i często pomysłu było brak a budynków ciągle masajestem już w Polsce także kadrów nie zmienie
tak myślałam, że będzie miał dużo do powiedzenia bo zdjęcia architektury Frankfurtu to Twój fach i żywioł
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA