Początek końca, w Polsce takich drapaczów chmur raczej nie ma, a tylko one dają mi inspiracje
dzięki
Początek końca, w Polsce takich drapaczów chmur raczej nie ma, a tylko one dają mi inspiracje
dzięki
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No no no ! Jestem pod wrażeniemKawał dobrej roboty
Nie podobają mi się 276 i 277 msz odstają od reszty, która nadrabia z nawiązką
Świetne wykonanie msz
Mi bardzo leży wykonanie 274 wprowadziłaś krzywiznę do prostoty
Gratki
Miło popatrzeć - 275, 276, 278 mi się najbardziej podobają.
Hej Igorra, milo mnie zaskoczylas ta wrzutka z Helmutowego terrytorium![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Witaj mi najbardziej do gustu przypadły 273 275 i 278 fajna forma.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Dzięki za opinie i wejścia!
tym razem Frankfurt z innej perspektywy![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Byłaś na Maintower? Kapitalny widok, prawda?
Najbardziej podoba mi się 280, chociaż brakuje mi trochę dołu po prawej (nie dało się stanąć inaczej?) i ciut wieżowce
się rozjeżdżają
Na 282 konwersja do BW coś chyba "nie teges"- zdjęcie jakoś "gryzie" w oczy (albo to ja mam coś z oczami)
Zachód nad Taunusem szczerze mówiąc taki sobie, może gdyby było ciekawsze niebo.
Muszę Cię jednak pocieszyć- mam na co dzień ten widok i nie potrafię go "zrobić". W naturze ten widok jest bardziej okazały niż to co wychodzi na zdjęciu![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Byłam na Helabie, nie wiem czy to to samo to Maintower. na 280 tez mi brakowało dołu ale jak już byłam w domu![]()
ojjj nie wiem czy jakies zdjęcie pokazałoby ten widok tak efektownie jak widac go na żywo
Saboor, helmuth- dzięki![]()