Co za kraj wielkich różnorodności! Fajnie pokazałaś ten świat. Zazdroszczę wojaży, zwłaszcza takich egzotycznych.![]()
Co za kraj wielkich różnorodności! Fajnie pokazałaś ten świat. Zazdroszczę wojaży, zwłaszcza takich egzotycznych.![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Z poprzedniej serii 5 i 6 najbardziej mi się podobają. 6 jest świetne1 2 3 ładnie, modelka ma coś w sobie
![]()
Ostatnie też bardzo fajne, czekam na więcej![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
aaaaaa to Ty !! o jejto przekaż pochwałę kumplowi
i tak nie jest lepsze niż turlikający się pan
![]()
no ale tego może mu nie mów
![]()
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
widzę, że muszę następnym razem być bardziej konkretny. Poprawię się
Takie wrażenie, że może ciekawiej by było z niższej perspektywy odniosłem teraz tylko przy jednym zdjęciu
BTW mam jeszcze jedną uwagę do tego zdjęcia, wygląda, że rozjechał się WB i biel poszła w niebieski.
Jest jeszcze parę zdjęć ale dzisiaj nie jestem przekonany do zmiany perspektywy:
https://forum.olympusclub.pl/attachm...7&d=1280013404
https://forum.olympusclub.pl/attachm...6&d=1279719381
Pozdrawiam
Masz racje, z perspektywa i balansem bieli w tym pierwszym. Kolor jest bardzo powyciagany na sile, ale na nic lepszego mnie nie stac
Chlopiec z gumisiami jest zrobiony z kucka, wiec dlaczego taka pespektywa...sama nie wiem.
Natomiast dziewczynka, faktycznie zrobiona na stojaco ale jakos wydawala mi sie za wysoka aby do niej kucac, moze sie pomylilam.
Tak czy owak dzieki za uwagi, to bardzo pomocne na przyszlosc.
Pobudza samokrytyke, ktorej czesto mi brakuje![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Masakrerka, zabierz mnie następnym razem na taką wyprawę.
ps. Już dawno nie zadawałem na forum tego pytania: masz chłopaka?
Do wątku wklejasz pewnie najciekawsze i najlepsze Twoim zdaniem foty - popraw mnie jeśli się mylę
A może wkleisz i te pozostałe ? - jak podróż to podróż
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez zeman2 ; 4.08.10 o 10:01
Igorra, ten turlikajacy sie pan, to wlasnie ten kumpel ktory zrobil mi zdjecie z tymi siedzacymi arabami
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Rafale, w przyszlym roku jade do Bejrutu. Nie wiem czy ten kierunek tez cie interesuje???
Chlopaka nie mam, pewnie bede sie musiala za jakims rozjezec, ale za to mam meza
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Chyba masz racje Zeman, bo mam sporo fotek na ktorych jestesmy my - uczestnicy tej podrozy w ciekawych sytuacjach....
Moze faktycznie cos pokaze, moze byc ciekawie![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 4.08.10 o 14:41 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Masakrer, zdjęcie z tobą w roli głównej też jest niebieskie choć z Nikona.
Otwarłem to zdjęcie ....
... w ACR i ustawiłem próbnikiem WB na któregoś panów z tyłu
Przepraszam, że rozwalam trochę wątek ale chętnie bym się dowiedział, która wersja lepsza w odbiorze.
Pozdrawiam