Podoba mi się to zdjęcie. Ostatnia wersja zdecydowanie najmniej disnejowa chociaż mi się widzi bardziej 123A.jpg
Podoba mi się to zdjęcie. Ostatnia wersja zdecydowanie najmniej disnejowa chociaż mi się widzi bardziej 123A.jpg
Dzieki Iszi, mnie tez najbardziej zadowala 123A, mysikrolik dobrze poradzila.
A disneyowe niebo, pewnie zostalo by zaakceptowane bez problemu, gdyby fotka byla z Karaibow czy cos w tym stylu
Ostatnie 123C wydaje mi sie juz za bardzo wyprane i nie oddajace w pelni uroku tego miejsca.![]()
Pozdrawiam wszystkich i spadam.....do pracy na dyzur![]()
Hej
Dawno nie zaglądałem, a tu proszę... nr 119 z wielką ochota powiesiłbym u siebie w domu na ścianie - takie 50x50cm.
Druga fota która wpadła mi w oko to 123 ( wersja pierwsza jednak).
Fajne fajne i zazdraszczam światła, którego u Ciebie pewnie nadal pod dostatkiem
pozdrawiam
Łódeczka w ostatnim wydaniu bardzo fajna - lubię takie klimaty![]()
Sam nie wiem![]()
W piasek czerwony od alg Ci wierzę, kolor łódki tłumaczę sobie rdzą ale kolor nieba jest dla mnie nie do przyjęcia. Jeżeli nie chcesz zdjąć czerwonego zafarbu z całości (ze względu na algi- to Ty wiesz jak tam było), spróbuj pobawić się na warstwach i zdjąć ten zafarb z samego nieba.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Żal tego kutra, że tak sobie na brzegu odpoczywa a nie kołysze się na falach. Najbardziej podoba mi się wersja 123C jest przyjemnie naturalna.
pozdrawiam Wiejo
Ja po przeróbce widzę jakby zielonkawe chmury. Na moim monitorze lepiej prezentuje się wersja przed.![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Zielonkawe?? No u mnie są bielutkie... ale ja mam obraz z laptopa....
Tak, zielonkawe. Seledyn jakby. Ciekawa jestem jak inni to widzą?
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.