Pebal
Jak już jesteś aktywny kiedy wersja pod linuxa?
zZz
Nie rozumiem zachowania qubic-a, zresztą bardzo mi się nie spodobało takie zachowanie, ale cóż mamy upalne dni.
Ja jestem bardzo wdzięczny że Pebal udostępnił tego typu narzędzie i wielkie dzięki za to.
Mam nadzieję że nie zrazi się takimi głupimi uwagami
po pierwsze to wątek imho jest w złym dziale, raczej powinien być w "Cyfrowej ciemni", a nie w poradach - ja tu porad dot fotografii nie widzę
QBIC zamiast czepiać się w mało zrozumiały sposób kogoś kto wrzuca w rzetelny sposób informacje zgodne z tematyką to może byś popracował trochę a nie tylko gadał niezrozumiale- przenieś wątek tam gdzie powinien być,
BTW ciekawe dlaczego do Machinery się nie przyczepiłeś gdzie jest zapowiedź nowej wersji
jak dla mnie informacje po takim czasie istnienia wątku o programie służącym do obróbki fotografie, że ktoś na tym zarabia są mocno nie na miejscu
polecam również ukrócić wątki o PSIE LEJTROMIE i takich innych też bo to programy komercyjne i czerpią zyski z ogromnego PR olka
Ostatnio edytowane przez qbic ; 11.06.10 o 14:01
ok, zamiast Pebala ja mogę informować o nowych wersjach dla twojego spokoju - zaakceptujesz?