Za waszymi radami pomixowałem trochęPierwsze dwa Grizz czy o to chodziło? Thomasso czy tak?
![]()
Za waszymi radami pomixowałem trochęPierwsze dwa Grizz czy o to chodziło? Thomasso czy tak?
![]()
No i teraz wersja 3 mi sie najbardziej podobaWidac te deski bardziej.
Tom
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Dziękuje wszystkim odwiedzającym![]()
Wizja się skończyła czas na naturęDziś wybrałem się w poszukiwaniu inspiracji do ogrodu, wszystkie zdjęcia robiłem długim kitem z soczewką +4 (rozgryzałem to) i metzem 48
Jestem ciekaw waszych opinii :
Trojeczka, czworeczka oraz szostka swietnie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Na dwóch pierwszych to raczej tak dokumentalnie bo widać ale światło monotonne. Listki i iglak w ładnym świetle lecz w kadrze jakoś dziwnie ustawione. Dwa ostatnie nie zwracają większej uwagi. Muszę edytować gdyż na miksowane trafiłem i bardzo sie podobają, przyciagają wzrok.
pozdrawiam Wiejo
Trzecie najbardziej mi się podoba, choć zgadzam się z Wiejo- kadr mógłby być inny.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
trojka najbardziej udana rowniez wg. mnie i tez widzialbym tu troche iinne kadrowanie Forever![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Dziękuje za wasze opinieAle to była część pierwsza
Dziś kontynuacja "makro dla ubogich zmagania z soczewką cz.2"
Liczę na wasze opinie![]()
14 najbardziej mi pasuje.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO