Musimy tam wrócić!![]()
Musimy tam wrócić!![]()
Cofnę się do makro, bo na innych się nie znam- kadry bdb, obiekty se takie - chyba najpasqdniejsze muchówki
- ale to akurat nie stanowi o focie - głównie brakuje światła - trza albo lampę z dyfuzorem włączyć, albo, jak ręce mniej się trzęsą - dać dłuższy czas i focić w cieniu - Słońce nie robi dobrze owadom :P (szczególnie w samo południe) - wiem z doświadczenia :P. Można się bawić blendą z kartki papieru i tym doświetlać owada ... jeśli w zasięgu
![]()
Podziel się wiedzą - Ty nic nie stracisz, a inny może zyskać.
---------------------------------------------------
E330 + ZD14-42,ZD35, ZD40-150 i trzy z innej wsi
pozdrawiam
Jola
Fotki stoczniowe fajne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jak dla mnie powalające 3,4 6, 8 i 9 Bardzo mi się podobająKlimat, kadr i obróbka na wielki plus
![]()
plus plusStoczniowe na prawdę fajne
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Za przedmówcami - stoczniowe fotki mają bardzo fajny klimat w sobieJedynie do gustu jakoś nie przypadły mi 2, 3 i 4.
Dziękuje za tak liczny odzew ;P Cieszę się ze się podobaJeszcze jedno zdjęcie ze stoczni
![]()
Zdjęcia ze stoczni rzeczywiście ciekawe i klimatyczne. Pewnie dlatego zawsze myślałem by taką halę zaadoptować mieszkaniowoZ "dorzutu" druga wersja bardziej mi się podoba.
Z stoczniowych zapamietałem koparkę, buty, i zardzewiałą kłódkę. Ostatnie też bardzo fajne. Ciekawe i interesująco obrobione zdjęcia zwracające uwagę.
pozdrawiam Wiejo
Z ostatniej wrzutki stoczniowej to d-HDR ladniejsze.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO