byloby fajnie zobaczyc "psa" na zdjeciu nocnymciekaw jestem, czy jest oswietlany jakos
(moze nawet jest oswietlany od wewnatrz?
) i oczywiscie sam budynek w nocnej scenerii tez jest napewno ciekawy
![]()
byloby fajnie zobaczyc "psa" na zdjeciu nocnymciekaw jestem, czy jest oswietlany jakos
(moze nawet jest oswietlany od wewnatrz?
) i oczywiscie sam budynek w nocnej scenerii tez jest napewno ciekawy
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Pierwsza wersja z pieskiem świetna.
Drugą traktuję jako poglądową...
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Bardzo mnie cieszą Wasze pochlebne opinie.
Wkleiłem zdjęcie do galerii
pies
zobaczymy jak ocenią je ci, co nie zaglądają do mojego wątku
Pewnie się tam jeszcze wybiorę, kiedy wieczory będą cieplejsze. Na razie byłem tam w nocy zimą. Pogoda była fatalna- zimno i wiał tak silny wiatr, że aż mi poruszał statywem. Zdjęcia nie wyszły
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zdjęcie z galerii naprawdę świetne i bardzo wesoło nastraja sposobem ujęcia. Patrzyłem też w galerii na jak się domyślam próbę tilt i na niej brakuje mi zdecydowanie ostrego mocnego punktu lub partii zdjecia od którego mógłbym zacząć wędrówkę po obiekcie. Niemniej próbę uważam za bardzo ciekawą i interesującą spodziewając się rewelacyjnych rezultatów jak dojdziesz w tym do perfekcyjnej jakości.
pozdrawiam Wiejo
Rzeczywiście próba niezbyt udana. Może następne próby będą takie jak mówisz
Teraz coś u mnie raczej rzadko spotykanego- B&W
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Patrzac na ostatnie musze przyznac Helmuth, ze doszedles do perfekcji w prostowaniu budynkow![]()
Kazdy kto kiedykolwiek walczyl z walacymi sie murami powinien to docenic![]()
POzdr.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Na ostatnim ładnie wszystko gra w półtonach i można je określić jako porządne. Troche mnie ciekawi ten kadr w kolorze ponieważ odbicie nieba w szybach także mocno by zagrało.
pozdrawiam Wiejo
Ostatnie ładne.Piekne swiatło i ciekawy kontrast pomiedzy miękkimi chmurami a "twardą" architekturą.
Alem ja dawno u Ciebie nie był! Z przyjemnością oglądam.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Ja równiez pozdrawiam![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/