Bardzo ładnie wyszedł!
Bardzo ładnie wyszedł!
Jeszcze Airbus A340 od spodu, egzotycznego przewoźnika Safi Airways z Kabulu.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
to i ja dorzucę klasyczny antonow an-2, latanie nim bez drzwi niezapomniane przeżycie![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Panowie zdjęcia prima sort.
Jacek
www.jackowlew.pl
Super Antek
Podrzucam jeszcze 3 fotki z wyścigu w Budapeszcie.
Ostatnio edytowane przez Slawec ; 16.04.10 o 12:23 Powód: Automatyczne scalenie postów
Ja się wybieram ale nie wiem czy pojadę - choć kusi "erforsłan"Na stanie pod płotem albo na górce/parkingu przy A4 ze względów bezpieczeństwa nie ma zapewne co liczyć. Myślałem o okolicach Lasku Wolskiego - ładnie z boku widać podejście a z tych 3km to 747 zajmie mi w sam raz ze 2/3 kadru. Ale chciałbym potem zdążyć na transmisję.
Wyklikane z mobilka
Ostatnio edytowane przez Moominek ; 16.04.10 o 16:05
no tak, teraz to wiatr w oczy, jak nie bezpieczeństwo to jakiś wulkan (który jednego razu ,,dymił" podobno 3 lata non-top), teraz jeszcze na wp czytam że wizyta Baracka O. wisi na włosku....
ja się też niby wybieram, ale po ostatnich doniesieniach meteo kiepsko to widzę, ja wybieram okolice stawów w Mydlnikach (tak jakoś z boku, bo raczej nie chcę robić wszystkich zenitowo), wybierałem się nawet jutro rano żeby się coś rozgrzać, ale pewnie trzeba będzie śledzić newsy.