jestem za ale chyba za wiele osób się nie wybiera z Olyclubu![]()
jestem za ale chyba za wiele osób się nie wybiera z Olyclubu![]()
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Lessie wybieracie się na dwa czy na jeden dzień? Chętnie bym się wybrał może uda się skrzyknąć więcej osób i zorganizować Pierwszy Zagraniczny Zlot OCo kryptonimie BrnOlek lub FlyOlek
. Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli i się wybiorę to dysponuje trzema miejscami w samochodzie. Wyjazd z Poznania.
Ja jadę z 3 kumplami od Canona i KM ale to "normalni obcy"![]()
![]()
Sebastian
Trochę wcześniej będzie AIR SHOW - 2007 w Radomiu.
1 i 2 września 2007 roku największe międzynarodowe pokazy lotnicze w Polsce odbędą się po raz kolejny na lotnisku w Radomiu.
Ktoś się wybiera?
ano będzie...ja się mocno zastanawiam ale jeśli bedę mógł tylko na jeden z nich to na 100% Brno. W Radomiu wszystko pod światło praktycznie cały dzień, no i program słabszy...
Ale warto być tak czy inaczej
Sebastian
Brno to nie dla mnie, nie mam czasu.
Ale do Radomia mam blisko i to sobota i niedziela.
Żeby tak jeszcze z 70-300 pojechać...
z Gdańska to kawałek ale kusi mnie to Brno.Tak na szybko wyliczyłem to mam 820 km
yac
właśnie pomyślałem że czemu by nie samolotem-poszukałem w necie ialbo kupię sigmę 135-400 i mogę pofocić samolociki na lotnisku w Gdańsku albo polecieć do Brna na piknik za min.2 tys i focić manualem 520mm
yac
OK - kto chce, abym mu zaklepał spanie, niech pisze do mnie na PM. Generalnie, jezeli ktos bedzie w Brnie na 100% - dajcie znac, umowimy sie.
Pozdrowka z Moraw.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Haha dzięki Lessie, to moja fotaZamieszczone przez lessie
![]()
witam wszystkich.
moje gratulacje, ładnie uchwycone i zadaje kłam stwierdzeniu że na JP tylko z lustrzanek foty przyjmują
Sebastian