Na zbliżenie się w okolice lotniska nie ma co liczyć. Ja się też zastanawiam nad tymi stawami w Mydlnikach.
Na zbliżenie się w okolice lotniska nie ma co liczyć. Ja się też zastanawiam nad tymi stawami w Mydlnikach.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Ja się wybieram ale nie wiem czy pojadę - choć kusi "erforsłan"![]()
wydaje mi się, że AFONE raczej nie przyleci, nikt przy zdrowych zmysłach nie zaryzykuje lotu samolotem nad oceanem, z prezydentem na pokładzie na wysokości 6000 m, a może się mylę
![]()
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
też bardzo żałuję, marzy mi się zrobić parę fotek AFONE, niestety chyba nie tym razem i kto wie kiedy ........![]()
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Jacek
www.jackowlew.pl
Ostatnio edytowane przez Karol ; 16.04.10 o 21:16
Ostatnio edytowane przez Moominek ; 16.04.10 o 21:19
Jacek
www.jackowlew.pl
a ja miałem hotelik zarezerwowany (obok stawów), ale nie ma się co oszukiwać - po ostatnich raportach odwołałem rezerwację
zobaczymy co będzie jutro, jedynie wiatr może pomóc, a na to się nie zanosi (właśnie teraz na tvn mówią że juz na jutro British potwierdził odwołanie), w razie jak by co plan awaryjny : wsiąść ok 2 w nocy w auto i ogień (mam ze 170km), oby, oby !!!
kurka-blaszka, nic nie lata to ja chociaż smugę wstawię![]()