Uważaj, bo powędrujesz do oślej ławki![]()
Uważaj, bo powędrujesz do oślej ławki![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
aj tam od razu do oslej lawki...pytam sie Ciebie, bo jak juz zapodales mi koncepcje z obrysem to ciekaw jestem, jak Ty bys to widzial
jakas wskazoweczka moze, hę?
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Prosta ramka o stałym kolorze bez żadnych przezroczystości.
Kolor?
Czarny, ciemno-szary? Nie wiem kombinuj
Może się okaże, że ramka nie pasuje![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
a mi się ten budynek podoba, stara dobra komunistyczna budowla![]()
Pozdrawiam
JARO
E-520, ED14-42 f3,5-5,6 + ED40-150 f4-5,6 + ED70-300 f4-5,6
Czy próbowałeś zwęzić kadr do jednego, środkowego okna?
Spróbowałbym też pokombinować z kolorami, żeby nie były takie szare, smutne (nie wiem jak to nazwać) jak za "komuny"![]()
zwęzalem, cudowalem, ale jakos najbardziej przypadl mi do gustu taki prostokątny jędrek, mysle ze zrobie jeszcze kiedys podejscie do tego pawilonu i zobaczymy co wyjdziea co do kolorkow, to nasycalem, ale z drugiej strony nie chcialem przesycic, zeby oczy nie bolaly
caly budynek jest szary, bury, plamisty, bo pelno na nim jakichs zaciekow itp. jak bede mial okazje, to jeszcze raz go sfoce i bardziej sie pobawie z kolorkami
ale najwazniejsze ze jest prosto helmuth
![]()
Aga, wlasnie tez chcialem troszke chociaz oddac klimat tego typu przybytkow poprzedniej epoki, pelno w Polsce jeszcze jest napewno pawilonow GS-owskich![]()