A dla mnie 3 i 1. Tylko na pierwszym cień między drogami mnie drażni. Ostatnie nie za ciemne na dole?
Pozdrawiam
A dla mnie 3 i 1. Tylko na pierwszym cień między drogami mnie drażni. Ostatnie nie za ciemne na dole?
Pozdrawiam
Jak dla mnie także 3![]()
fajnie ze zajzeliscie i skomentowaliscie, dziekinie spodziewalem sie tak przychylnych komentarzy, tymbardziej mi milo
no to moze jeszcze wrzutka z lata. czekam jak zawsze na odzew, koment. ocenki itd
dziekuje
aha, jaki kwiat jest na ostatniej fotce? zgadujcie
![]()
Ostatnio edytowane przez Tomashhh ; 19.02.10 o 18:43
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Fajne widoczki z lata...2. jak dla mnie. Na kwiatkach sie nie znam, ale dobrze wypadl...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
za warugą dwójeczka udana![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
47.jpeg ma duży potencjał i ta fota podobała by mi się najbardziej,jeśli kadrowac ją w ten sposób,że tej drogi po lewej stronie nie ujmować w kadr.Teraz są tutaj dwa konkurujące ze sobą motywy i nie wiadomo,który jest który.
Mam jeszcze uwagę nt.obróbki - na niektórych zdjęciach jest po prostu słaba.Warto nad tym również popracować.
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
dziekuje Wszystkim za odwiedzinyco do 47jpg, to nie mam niestety kadru bez tej drogi po lewej stronie. co tyczy sie obrobki to tez dopiero raczkuje, wiec nie mam nic przeciwko temu, zebyscie "wyżywali" sie na tych zdjątkach, ktore zamieszczam i wskazywali mi odp. kierunek, kurs i przedstawiali mi swoje wersje owych zdjec
jesli jest ktos chetny to zapraszam i czekam na Wasze wersje
dziekuje, pozdrawiam
p.s. mam nadzieje ze sie doczekam
![]()
Ostatnio edytowane przez Tomashhh ; 20.02.10 o 11:59
witam Wszystkichznowu cos mnie naszlo na okna, prostokaty, kwadraty itp. itd. zamieszczam wiec dwie nowe sztuki i czekam na wszelkie wrazenia, porady, ocenki i wszelkie takie tam
podziekowanie wielgachne dla helmutha za konsultacje co do prostowania perspektywy
no to zagladajcie i czekam na Wasze odp
![]()
Drugie mi się podoba.
Dla mnie zdecydowanie drugie (znaczy 56), co prawda lekko krzywe jest :P