Strona 1 z 12 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 112

Wątek: Hermanowski Folwark Konny

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria

Smile Hermanowski Folwark Konny

Ponieważ od dłuższego czasu jeżdżę do Folwarku Konnego w Hermanowie nad Wartą jako obserwator i jest to moje ulubione miejsce wypoczynku i fotografowania dlatego postanowiłam założyć ten wątek. Zamieszczać będę wszystko co się z tym Folwarkiem wiąże, ale głównie konie, zdjęcia z treningów czy zawodów jakie udało mi się zrobić i choć większość i tak straciłam to coś tam jeszcze może wybiorę.
    Jesli ktoś z Was bywa w innych stajniach, ośrodkach jeździeckich czy na zawodach i też foci konie, treninngi jeździeckie, zawody i chciałby pokazać swoje zdjecia to serdecznie zapraszam do wstawiania swoich fotek.
    Z przyjemnością będę oglądać Wasze zdjęcia i liczę też na jakaś wymianę zdań i porad co do focenia tego tematu.
    Na początek wstawię kilka zdjęć z ostatniego, primaaprilisowego treningu w terenie. Był o tyle ciekawy, że łąki po tej okrutnej zimie są częściowo zalane wodą i potworzyły się maje bajora, w których konie uwielbiają się chlapać.
    Komentarze mile widziane
    Pozdrawiam
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1. w wodzie na łace1 (102).jpg
Wyświetleń:	146
Rozmiar:	250,6 KB
ID:	31463   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	2. w wodzie na łace2 .jpg
Wyświetleń:	130
Rozmiar:	229,8 KB
ID:	31464   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	3. w wodzie nad wartą (82).jpg
Wyświetleń:	177
Rozmiar:	215,7 KB
ID:	31465   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	4. w wodzie nad wartą (86).jpg
Wyświetleń:	145
Rozmiar:	233,5 KB
ID:	31466  

"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Fajne zdjęcia, trzecie wymiata.
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Karol Zobacz posta
    Fajne zdjęcia, trzecie wymiata.
    Nie spodziewałam się aż tak szybko komentarza. Kurczę... cieszę sie, że się spodobało, dzięki wielkie
    "Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs

| OlyJedi
    Mieszka w
    Jarocin
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Ja też zatrzymałem się na dłużej przy trzecim. Ciekawe uchwycone.

| OlyJedi Awatar furmun
    Mieszka w
    opolszczyzna
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    osobiście dla mnie
    bardzo przyjemne w odbiorze

pozdrawiam już prawie świątecznie
    "f.n" E-620 ...

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez tomg Zobacz posta
    Ja też zatrzymałem się na dłużej przy trzecim. Ciekawe uchwycone.
    No niestety takich nie mam zbyt wiele. Konie przez wodę zwykle przejeżdżały same po kolei. To była wyjątkowa sytuacja. Nie wszystkie konie chciały chodzić za sobą

| OlyJedi Awatar acidmk
    Mieszka w
    Mokotów
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Ech...ładne te Twoje klimaty konne
    3 i 4 dla mnie najlepsze, może dlatego że nie często widuje się konie jeżdżące powodzie. Bajkowo to wygląda, będę z niecierpliwością czekał na kolejne
    POzdrawiam
    Acidmk
    Mój wątek, moja Sicilia na forum oraz w necie LaBellaSicilia.pl oraz moje www

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez furmun Zobacz posta
    osobiście dla mnie
    bardzo przyjemne w odbiorze

pozdrawiam już prawie świątecznie
    dzięki wielkie za świateczne pozdrowienia i komentarz. Swąteczną wkąłdkę przygotuję ale chyba tochę później. Też bedzie z Hermanowa, tylko w fryworze swiatecznych zajęć nie mam kiedy jej przygotować
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez acidmk Zobacz posta
    Ech...ładne te Twoje klimaty konne
    3 i 4 dla mnie najlepsze, może dlatego że nie często widuje się konie jeżdżące powodzie. Bajkowo to wygląda, będę z niecierpliwością czekał na kolejne
    No ja choć często focę ten temat to też tylko sporadycznie mam okazję do takich zdjeć dlatego starałam sie je wykorzystac na maksa. następne będa jeszcze dzisiaj tylko pewnie późno wieczorem bo teraz wracam do zajeć i przygotowań swiatecznych
    Ostatnio edytowane przez jarmana ; 3.04.10 o 17:57 Powód: Automatyczne scalenie postów

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria
    Trojeczka rowniez jak dla mnie ....
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji