Dwie ostatnie świetne![]()
Dwie ostatnie świetne![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Bardzo wnikliwie pooglądałem głównie ze względu na bogate wzornictwo i ornamenty stroje ludowe na dzieciach i dorosłych. Robią wrażenie i jako, że naturalnie jest się przyzwyczajony do strojnych kobiet to pan z klombem na głowie jest niesamowity w tym wdzianku. Ciekawie też i ładnie wyglądają makiety na tle prostych budynków. Biorąc pod uwage jak piszesz, że było tłoczno to i tak z tego tłoku wyłuskałaś całkiem ciekawe zdjęcia.
pozdrawiam Wiejo
Akurat w przypadku babci szarfa jest zbedna, poniewaz jako najstarsza uczestniczka tych swiat
tzw. "fallera de honor", nie przynalezy do jednej dzielnicy
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Ciesze sie, ze znowu tu zajzales Wiejo.
Musze sie przyznac, ze makieta ktora pokazalam nie nalezy do najwiekszych, ani do najladniejszych...dlatego nie byla zatloczona.
O wiele trudniej bylo sie dopchac do tych strojnych pan i panow, ktorzy sie przygotowali do czegos w rodzaju defilady po miescie.
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 25.03.10 o 22:24 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Kwiecisty dżentelmen zdjęcia 167 i 168 to moi faworyci z tej wrzutki.
Oj tak, mężczyzna z ogrodem na głowie zwraca uwagę![]()
Pozdrawiam, Jola
Olympus 35 RD.
Fajnie, że pokazałaś Fallas. Trochę zazdroszczę im (Wam?) tego święta.
A co do Twojej słabości do peruk i ciuszków... zapraszam do Tczewa, ugoszczę Cię godnie i zaprowadzę do fajnego lumpeksu. Mam nadzieję, że zaowocuje to fajną sesją![]()