saboor, miejsce i widoczki ladne. przy tym pierwszym brakuje mi troche gory i niebo cos mi nie gra... mogles z kolorem nieba zrobic cosik takiegoco Ty na to?
saboor, miejsce i widoczki ladne. przy tym pierwszym brakuje mi troche gory i niebo cos mi nie gra... mogles z kolorem nieba zrobic cosik takiegoco Ty na to?
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Informacja dla odwiedzających wątek:
Na życzenie Saboora zmieniłem tytuł wątku z "Moje foty czyli łeb pod topór" na bieżący "Moje foty i tylko moje".
rzecz gustu saboorjak dla mnie przy takich widoczkach niebo powinno byc bardziej blekitne
wiem, na szybciora robione![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|