Te sample z psem bardzo fajne, ostre (tylko czemu w kolczatce). Liście też. Jak już prośby się sypią, to może coś, gdzie by bokeh było widać
Nie wiem, jakieś liście blisko, gałęzie zawsze ładnie pokazują, jak szkiełko rysuje.
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Przy 250 mm i f/2.8 ostre jest tylko parę milimetrów. Na życzenie powalczę jeszcze z martwą naturą. Na to szkiełko trzeba trochę czasu poświęcić. Na początku myślałem od takie "hop siup, teścik". Ale nie w tej "kategorii wagowej".
Może na jakieś narty je zabierz?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Co do AF, mogliby jednak wsadzić w 90-250 mechanizm SWD o ile to technicznie wykonalne. Ale nie mam pojęcia jakie mogą być przeciwwskazania.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Bardzo chętnie potestuje je przez kolejne pół roku. Na razie wykorzystuje każdy pogodny dzień, a było ich raptem kilka.
Ostatnio edytowane przez hades ; 21.02.10 o 23:06 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jeszcze kilka zdjęć z ZD 90-250. Za jakiś czas dodam wszystkie wybrane RAWy do raw.fotosite.pl.
Zdjęcia super, rewelacyjna plastyka. Cena niestety zaporowa.
Z jakiej odległości był ten ptaszek robiony... Go chce sobie policzyc dla 2,8![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Cena oslny przeciwslonecznej, gdyby sie zgubila, na szczescie jest bardziej przystepna
http://www.ceneo.pl/387781