Strona 34 z 38 PierwszyPierwszy ... 243233343536 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 375

Wątek: Olympus E-P2

jungli
    Gość
    A dlaczegozby nie dac w dobrej cenie np 35mm po kropie w 4/3 zamkniete w malym penopodobnym body na stale? O ile cena nie bylaby kosmiczna jak Sigmy na poczatku, to byloby gites. Oczywiscie takie cus juz nie nastapi - szkoda.

Sigma z DP1 teraz jest atrakcyjna oferta za niecale 1k, jeszcze gdyby DP2 byla w podobnej cenie, bralbym bez zastanowienia.

Tymczasem bedziemy obserwowac systematyczna expansje mikro, chwala, ceny beda spadac i bedziemy dostawac coraz lepiej dopracowane produkty.

pozdroofka

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez jungli Zobacz posta
    A dlaczegozby nie dac w dobrej cenie np 35mm po kropie w 4/3 zamkniete w malym penopodobnym body na stale?
    Bo się nie opłaca.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    jungli, ale po co pozbawiać się możliwości wymiany obiektywu jak można po prostu do PENa podpiąć naleśnik?

Moderator Konto PREMIUM | OlyJedi Awatar nightelf
    Mieszka w
    Olsztyn/Warszawa
    Siła reputacji
    187
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez sando Zobacz posta
    jungli, ale po co pozbawiać się możliwości wymiany obiektywu jak można po prostu do PENa podpiąć naleśnik?
    Tutaj w pełni popieram kolegę, byle tylko Olympus dostarczył nam fajnych naleśników. Jakieś 40/1.4 (po cropie 80 mm), byłoby dla mnie fajnym portretowym standardem.
    "Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
    E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
    moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA

jungli
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez sando epicure Zobacz posta
    Czytacie posty po lebkach, napisalem, ze takie cos zapewne nigdy nie nastapi ale duzo wczesniej przed penem mialoby sens w dobrej cenie...

pozdroofka

| OlyJedi Awatar Candela
    Mieszka w
    Podhale
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    W każdym bądź razie EP to świetne aparaty na wycieczki, czy dla osób, które nie chcą mieć przy sobie cegły do fotografowania. Jak go kupię (a w przyszłości kupię na pewno) to moje córki od razu go zaanektują. Jak nie będą go używać to pozwolą mi się pobawić. Pomysł na aparat jest rewelacyjny, gdyby cena była niższa (albo my lepiej zarabiali )....
    EPL-3 z kitami, 6D, 60D i sporo gratów do tego,

| OlyJedi Awatar Darekw1967
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    54
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dzemski Zobacz posta
    Witaj !

Czepiasz sie bez sensu... ale to dlatego, ze brak Ci tolerancji.

Pozdrawiam
    Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak

Awatar cresky
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Wie ktoś może gdzie w Poznaniu można "pomacać" E-P2 ??
    "Wszystko powinno się robić tak prosto, jak tylko to jest możliwe - ale nie prościej."

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Tak jak pisał Ktotek yyy..... Przepraszam Karol

(dobreze że avatar ten sam ) Aparaty były do testowania i macania na zlocie. Mi się też spodobał przestraszliwie. I też należę do grona co chciało by mieć tego typu aparat.

Powiem tak. mały, dobry jakościowo jesli chodzi o obraz, solidnie wykonany i rewelacyjnie leży w lapie - w sensie ze czuć że to aparat a nie wydmuszka, ale mimo tego waga akceptowalna

do tego dobrej jakosci wymienna optyka - moim zdaniem super aparat do wielu zastosowań

raz - aby go mieć ciągle przy sobie - bo z DSLRem nie zawsze czlowiek może lazić
    dwa - to co opowiadałem - rewelacyjny aparat do niepozornych zdjęć na wyjazdach. Kiedyś jak wyjąłem z kumplem lustrzankę z dłuższym szkłem na targu w Maroku żeby sfotografować wiadro slimaków to oburzenie się zrobiło gigantyczne

w zasadzie całe oburzenie polegało na tym, że już każdy kombinował ile mu będzie trzeba zapłacić. Ale takich sytuacji mieliśmy sporo... więc PEN mały i nie rzucający się w oczy pozwoliłby w takich sytuacjach na pewno wiele zdziałać

ja jestem zachwycony

no i filmy robi

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    1) Gdzie sie podziali Ci wszyscy narzekajacy i wysmiewajacy we wczesniejszych dyskusjach?
    2) Gdzie byli Ci nowi zafascynowani przed zlotem? Przeciez u43 nie powstalo razem z E-PL1, czy E-P2

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów