Wiem jak są organizowane... ale Twoja odpowiedź niczego w dyskusji nie wyjaśnia. Oczekuje tylko odpowiedzi na proste pytanie dlaczego mnie (e-konto w mbanku) dociera kwota 87zł mniejsza, do innych posiadaczy e-konta dociera kwota pomniejszona o ok 30 zł, a jeszcze inni posiadacze e-konta otrzymują pełną kwotę... tego nie rozumiem. Nie chodzi mi wcale o te 87 zł które pobrał najprawdopodobniej bank z którego był realizowany przelew lub jakiś pośrednik, przeżyje bez tej kwoty. Chciałbym żeby podobne akcje promocyjne w przyszłości były lepiej zorganizowane i wysyłka przelewów realizowana z banku który pobierze jak najmniejszą prowizję lub z banku krajowego. Przecież o to w tym wszystkim chodzi żeby zadowolony był klient. Może ktoś odczuć że obraziłem się na Olympusa bo mi jakiś bank pobrał prowizję... Nie o to chodzi, dalej uważam iz to solidna firma dbająca o swoich klientów. Nie wiem kto jest realizatorem akcji promocyjnej, najczęściej są to jakieś firmy które na zlecenie wykonują takie usługi i według mnie ta właśnie firma źle zorganizowała zwrot gotówki stąd problemy.