Strona 33 z 54 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 535

Wątek: Promocja na e-30 i cash back na obiektywy

| OlyJedi Awatar tkud
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    U mnie w Rzeszowie czerwonych dywanów również nie rozwijali ale jakoś to przebolałem Jeśli zamówisz to nawet musisz przetestować sprzęt i sprzedawcami nie ma co się przejmować...wtedy nawet podejście do Ciebie zmieniają ponieważ jest duże prawdopodobieństwo, że wyłożysz za chwilę kasę na stół. Jak w innym sklepie internetowym dokonujesz zakupu to niby sprzedawców nie ma ale i pewności co do sprzętu również. Ja miałem dość nietypową sytuację bowiem wysłałem zapytanie czy w najbliższych dniach będzie jeszcze promocja na samo body. Odpisali grzecznie, że nie ma co się spodziewać więc postanowiłem kupić body E30 z ZD14-42 myśląc, że obiektyw się opchnie. W międzyczasie kiedy status mojego zamówienia był " w drodze" pojawiło się samo body. Napisałem grzecznie, że zostałem wprowadzony w błąd i że interesuje mnie kupno aparatu bez obiektywu. Bez problemu poinformowano mnie, że wystarczy złożyć nowe zamówienie a pierwszego nie realizować. W szoku byłem kiedy to za godzine miałem informację, że samo body jest już do odbioru...widocznie mieli na sklepie. Wcześniejsze zamówienie anulowano i było ok. Sprzęt na ile mogłem sprawdziłem na miejscu. Musiałem nawet przyjeżdżać drugi raz ponieważ za pierwszym podejściem Pani grzecznie mnie poinformowała, że ładuje baterię aby sprawdzić aparat i trzeba poczekac parę godzin. Jednym słowem prawie czerwone dywany )

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria
    Szkoda że z Kraka nie jesteś. Ja bardzo polecam i miło wspominam ten sklep. E-30 za 2999 zł + grip lub lampa.
    A z Wrocławia masz do Fotozakupów w Tarnowskich Górach blisko.
    Rozmawiałem kiedyś w FJ w Tarnowie na temat E-30 i też byli niemili.
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    A z Wrocławia masz do Fotozakupów w Tarnowskich Górach blisko.
    I do FOTOCENY.PL w Chorzowie.
    The question is: What is a Mahna Mahna?

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Ja kupiłem za pośrednictwem strony FJ - odbiór w salonie w CH Wileńska w Warszawie. Wróciłem tam dzień później dopytać się co może być z puszką (patrz temat: Wadliwe E30) i trafiłem na kolegę obcykanego w olympusie, więc rozmowa była bardzo miła Polecam ten salon.

Swoją drogą dzisiaj poszedł polecony priorytet po lampkę, zobaczymy ile przyjdzie czekać

pozdrawiam

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Olympusowi należy się pochwała, papiery wysłałem 17 listopada a już dzisiaj (+8 dni) kurier dostarczył lampkę. Super!

Pozdrawiam

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Rozmawiałem kiedyś w FJ w Tarnowie na temat E-30 i też byli niemili.
    Mogłeś zapytać o Sony bądź Nikona .
    Zapytałem tam po premierze E-3 - jak już zaczął się pojawiać w polskich sklepach o niego, odpowiedź otrzymałem natychmiastową, prostą i jednoznaczną: "Nie mamy i nie będziemy mieli".
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice Rybnika
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez tkud Zobacz posta
    Musiałem nawet przyjeżdżać drugi raz ponieważ za pierwszym podejściem Pani grzecznie mnie poinformowała, że ładuje baterię aby sprawdzić aparat i trzeba poczekac parę godzin. Jednym słowem prawie czerwone dywany )
    Ludzie do dzisiaj nie przywykli do baterii litowo-jonowych. Wystarczy je trochę podładować i na potestowanie by prądu wystarczyło. A litowo-jonowym takie podładowanie nijak nie szkodzi.

A z innej beczki: dostał już ktoś cacheback? Przydałby się przed świętami.
    Moja gra Aether Collector niedługo wychodzi na Steam - http://magory.net/aether

| OlyJedi Awatar Slawec
    Mieszka w
    Beskid Niski
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez darkelf Zobacz posta
    Właśnie tak mam zamiar, ale jakoś nie mam zaufania do tego sklepu, jak raz poszedłem do nich zapytać o E-30 to byli cholernie niemili w sklepie (Wrocław, Galeria Dominikańska), jakbym pytał o mięso w PRL-u.

...ja polecam :

http://www.sklepfotograficzny.pl/aparaty-cyfrowe/Canon

kupowałem u nich wszystko (no prawie), od dupereli po puchy i obiektywy...

przez internet i na miejscu w Krakowie, a jak potrzebowałem zamienić telekonwerter na zd50 - nie było najmniejszego problemu.

Polecam szczególnie ten sklep, wszystko na czas, w razie czego konsultacje tel. itp

| OlyJedi Awatar Ziootek1971
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Slawec Zobacz posta
    ...ja polecam :

http://www.sklepfotograficzny.pl/aparaty-cyfrowe/Canon

kupowałem u nich wszystko (no prawie), od dupereli po puchy i obiektywy...

przez internet i na miejscu w Krakowie, a jak potrzebowałem zamienić telekonwerter na zd50 - nie było najmniejszego problemu.

Polecam szczególnie ten sklep, wszystko na czas, w razie czego konsultacje tel. itp
    Ten sklep, co ciekawe występuje też pod inną nazwą i adresem internetowym: Foto-Plus (http://www.fotoplus.pl/). Też słyszałem o tym sklepie tylko dobre opinie. W każdym razie E-30 chcę kupić właśnie u nich.
    Ziootek
    E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ktotek Zobacz posta
    Zapytałem tam po premierze E-3 - jak już zaczął się pojawiać w polskich sklepach o niego, odpowiedź otrzymałem natychmiastową, prostą i jednoznaczną: "Nie mamy i nie będziemy mieli".
    To się nazywa profesjonalizm !!
    The question is: What is a Mahna Mahna?