Nie widzę powodu, dla którego musisz tłumaczyć swoje wzburzenie. Kupiłeś sprzęt na określonych zasadach, jeśli dostajesz mniejszy keszbek niż zapisano w regulaminie to ktoś Cię oszukuje, proste jak świński ogon. Teraz tylko dojść kto i dlaczego. Nawiasem mówiąc dziwię się, że tego typu akcje nie są koordynowane przez oddziały krajowe firmy.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Czyli co, formalnie Olympus Polska to tylko komórka akwizycyjna, nie zaś oficjalny przedstawiciel Olympusa w Polsce?
Ostatnio edytowane przez dinx6 ; 4.02.10 o 14:27 Powód: Automatyczne scalenie postów
26 stycznia wysłałem koda na darmową lampę dziś już ją mam !.. 9 dni brawo dla Olympusa ..
![]()
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
Czas wysyłki, jak widzę, mocno się skraca...
Ja tłumaczę to sobie tak, że przed przedłużeniem promocji sporo ludzi kupiło E-30 w okresie świątecznym, wtedy też powysyłali zgłoszenia na odbiór sprzętu. Po boomie świątecznym, dodatkowo po przeunięciu terminu końca promocji już nie ma takiego szału. Zgłoszeń przychodzi mniej (poczta polska też ma mniej listów, przesyłek, więc listy - podejrzewam - szybciej trafiają do adresata) więc olek szybciej je rozsyła...
Orientuje się ktoś czy będą jakieś problemy z tipem do e-30, jeżeli potwierdzeniem zakupu będzie faktura na firmę której nie jestem właścicielem...?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Mogę potwierdzić mBank nie pobrał ani grosza ale przelew z casbacku dostałem w 2009 .