Albo kolegę - co to za dyskryminacja?![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Fajne eksperymenty, zaciekawił mnie dymek na białym tle, to "porąbane"wyszło fajnie, widać dynamikę, a jej złapanie to niełatwa sprawa
![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Siekiera... dymki... bardzo dobre, naprawde bardzo dobre...
Dziękuję![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Nie dziekuj tylko zapytaj Dr-feelgooda co on popala, ze pozniej mu takie pomysly nie z tej ziemi do glowy przychodza![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Dzisiaj wrzucam dwa zdjęcia z Olsztyna.
Po raz pierwszy próbowałam wyprostować perspektywę, niestety nie zostawiłam sobie zapasu w kadrze podczas robienia zdjęcia i stąd poucinane czubki wieżyczek...
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Przyznam szczerze, że miałam wątpliwości co do prostowania 68, bo stałam pod kątem do tych kamienic i wydawało mi się, że nie powinnam tego prostować, ale skutecznie mnie Helmuth z błędu wyprowadziłeś.
I jeszcze wrzucam fotkę (to mój kolega), którą dodałam do aktualnego OR. Taki superbohater z przymrużeniem oka, ale muszę przyznać, że jak patrzyliśmy na niego jak wbiegał w morze 3 stycznia, przy minusowej temperaturze, to wszyscy odczuwaliśmy podziw.![]()
Łukasz od dawna już chciał spróbować kąpieli w zimnym morzu, nie była to ułańska fantazja posylwestrowa![]()