Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ja najpierw zwróciłem uwagę na ubytek tynku, nastepnie oko poszło na błękitne okno, stamtąd na cień i na końcu na sowę która w tej kubaturze ma najłagodniejszy kształt. Poprzez formę na krótko wciąga.
pozdrawiam Wiejo
Weekend spędziłam na działce. Zdjęcia robiłam w ciągu dnia, ale mimo tego musiałam użyć iso 400 (eh, zima się jeszcze nie zaczęła, a ja już tęsknię za latem)
Liczę na Wasze komentarze odnośnie tych fotek, co byście w nich zmienili, na co mam zwrócić uwagę, jak w przyszłym roku trzeba będzie porąbać drewno, a ja akurat będę z aparatem w pobliżu.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
uuu 62 bardzooo dobre, udany kadr- dynamika.... Bardzo dobra obróbka b/w
Bardzo podoba mi się 62. Widać, że właśnie siekiera rozwaliła klocek, którego kawałki jeszcze lecą. Widać ten ruch jak również wióry unoszące się jeszcze w powietrzu. Jest dynamika.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziękuję za komentarze, 62 wylądowało w galerii,
(Wióry lecą.)
a ja jeszcze wrzucam kilka zdjęć również zrobionych w ten weekend. Również pod Waszą ocenę.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
62 msz cudoKawał dobrej roboty
Dymki fociłaś czy to pędzelki ?
Dymki są ładne, ale obawiam, ze będzie z nimi tak jak z kropelkami zazwyczaj bywa. Zobaczy się, powie: "fajne" i po zamknięciu zakładki wylecą z pamięci.
Może pomyśl nad oplataniem czegoś w ten dym?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
DziękiChodziło mi o pędzle do PS
![]()