http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dymki ładne, ale aż nie chce mi się wierzyć że sama lampa + nasadki...
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
No tak, jeszcze odbicie lustrzaneNo to, żebym już była do końca szczera to jeszcze muszę dodać, że w ACR przesunęłam suwak balansu bieli w lewo, dodałam nasycenie i pogłębiłam czernie.
64 nie ma zmienianych kolorów, ale żeby wszystkie dymki nie były w tych samych odcieniach następne zdjęcia obrabiałam wywołując z rawa, a później zmieniając barwę suwakiem (Hue/Saturation). W ostatnim użyłam jeszcze invert.
Zamieszczam tylko wywołany, przycięty, zmniejszony i wyostrzony dym z 64. Bez grzebania w suwakach kolorów.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
No ładnie. Ja ostatnio chciałem się bawić ale zdałem sobię sprawę, że nie mam kadzidełek. A z papierosami nie chciałem próbować bo śmierdzi potem w pokoju
Ale naprawdę ładnie Ci to wyszło![]()
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Hehe... mi kadzidełka, aż tak nie przeszkadzają, a papierosy mimo, że sam palę... to w pokoju w którym śpię nie ma racji bytu...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Bardzo ładnie Ci te dymki wychodząMożna je bardzo kreatywnie wykorzystać
![]()
Wióry lecą bardzo wpadły w oko i uważam, że naprawdę świetne zdjęcie. Na drugim wokół rąbiącego przydało by się kilka przerąbanych klocków. Dymki przyjemne i lekko sie przegląda.
pozdrawiam Wiejo
Agulka, nadrabiam zaleglosci ......."wiory leca" bardzo dobrze uchwycone.
Zacna, dynamiczna fota. Co do dymkow to Grizz ma racje, ale moze jak juz zaczelas z nimi kombinowac to zakwitnie z tego cos nieoczekiwanego![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic