A teraz z zupełnie innej beczki. Para młoda ma w sumie ponad 160 lat.
1138
A teraz z zupełnie innej beczki. Para młoda ma w sumie ponad 160 lat.
1138
No proszęTylko im pogratulować
![]()
Dziękuję za komentarze. Poniższe foty wykonałem latem przykręciwszy do Olka obiektyw lustrzany 500/8. Fajna zabawa - siedzisz sobie w kawiarnianym ogródku przy piwku i wyłapujesz uliczne portrety. Jeden warunek - musi być słońce, bo obiektyw ciemny, a ogniskowa zabójcza. W takich akcja bardzo pomocna byłaby stabilizacja, ja niestety takiej nie mam w żadnym aparacie.
Pora na żenujący żart czarnego:
Przychodzi facet do pracy morda sina, ryj rozkwaszony, ślepia fioletowe kumple sie pytaja: - stary co ci sie k...a stalo ? Pod tramwaj wpadles ?
- eee, nie... zona mnie tak uderzyla....
- żooonaa ?
- czym cie tak piz..nela ?
- eee, kurczakiem
- kuurczakiem ?!
- tak, zamarznietym kurczakiem...]
- czlowieku, a za co cie tak walnela tym kurczakiem
- no bo wiecie - moja zonka to niezla laska jest zgrabna figurka,jedrna dupcia, nózki dlugie, wiec wczoraj jak sie nachylila do lodówki po tego #$%!%go kurczaka, to sie tak fajnie wypiela. Spódniczka mini, co ja na sobie miala tak jej sie zsunela do góry ze stringi to cale bylo widac i jak ona tak szukala tego kurczaka, to ja juz nie moglem wytrzymac i zaczalem ja bzykac od tylu.... no i wlasnie wtedy pierd..nela mnie tym zamarznietym kurczakiem!
- eeeeeeee, no stary! ale ta twoja zona to jakas walnieta... ona nie lubi bzykania od tylu ?
- lubi i to bardzo... ale nie w Tesco......
1139
1140
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 21.11.09 o 09:34
Twoja Majeczka zawsze wychodzi na zdjeciach bardziej niz świetnie i jej naturalność zawsze będzie magnesem. Kacper i jego ubrudzone farbką rączki trzymajace pędzel odkrywa jego zainteresowania i wybacza ziarno T-maxa. Moment ślubu podkreśla, że na uczucie nigdy nie jest za późno i z pewnym wzruszeniem emanuje to zdjecie. Portret Pani z pieskiem świetny. Deczko mniej do mnie mówi ta sama Pani z profilu. Być może dlatego, że pierwsze emanuje energią i radością życia to drugie owiewa już upływajacym czasem.
pozdrawiam Wiejo
Rafał, zmieniasz ideologię? Pamiętam, jak kiedyś pisałeś, że street na długich ogniskowych jest tylko dla mięczaków, czy coś w tym stylu.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Pierwsze mnie sie podoba.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Samo życie.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski