Chociaż jak tak dłużej patrzę na te zdjęcie to do katalogu castoramy by przeszło..Te płytki to specjalnie, czy tak wyszło?
Chociaż jak tak dłużej patrzę na te zdjęcie to do katalogu castoramy by przeszło..Te płytki to specjalnie, czy tak wyszło?
Modelka ma ogromny potencjał, w jej spojrzeniu jest coś niesamowitego, przeszywającego mnie na wskroś
Ale pozbawiaja zdjecia idealnosci, gdyby nie plytki to mozna by nazwac zdjecie genialnym, lecz jednak przeszkadzaja
Ale zdjęcie nie pasuje do tematu wątku, powinieneś zaznaczyć, że to offtop
![]()
(też powtarzam emotkę)
Mogę ponarzekać? Bo wydaje mi się, że przez to, że dziewczyna leży głową w dół (no albo prawie) to dolne powieki trochę jej nachodzą na oko, przymykają jej spojrzenie.
Ale jak nie mogę narzekać, to cofam wszystko, to co napisałam.
Zresztą - ja i tak się nie znam.
![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
M.in. po to wrzucam foty, żeby dowiedzieć się jaki jest odbiór. To dla mnie cenne uwagi (o płytkach) - dla mnie to był pikuś, dla kilku osób problem. Wyciągam więc wnioski i zapamiętam to na przyszłość.
Muszę się przy tego typu zdjęciach wyzbyć reporterskiego podejścia do szczegółów. To co w reporterce jest małym problemem, przy fotach portretowych jest zdecydowanie bardziej istotne.
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 13.12.09 o 18:31
Kolejna fota:
1154